fbpx

Καθαρά Δευτέρα και… Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Μπορεί να πέρασες τη μέρα σου στους αγρούς και τα χωράφια… ή στην αυλή του σπιτιού σου στη χειρότερη, τρώγοντας λαγάνες, χορταρικά και ψάρια αλλά η σημερινή Καθαρά Δευτέρα έχει κάτι το ιδιαίτερο. Σήμερα “γιορτάζεται” η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002 στις ΗΠΑ και είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Ακριβώς ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου, οι άντρες επιβραβεύονται για την ξεχωριστή μέρα των ερωτευμένων που χάρισαν στη σύντροφό τους.

Πώς; Με τα δύο πράγματα που έχουν περισσότερη αδυναμία. όπως φανερώνει και το όνομα της ημέρας. Η πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, ανήκει στη γυναίκα για να τα προσφέρει στο σύντροφό της. Συνήθως προηγείται η μπριζόλα…

Η συγκεκριμένη παγκόσμια… γιορτή είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση και διαστάσεις, που πλέον υπάρχει και επίσημη σελίδα ούτως ώστε να μάθετε τα πάντα!

Ο καλός σκοπός

Είτε κάποιος συμφωνεί, διαφωνεί ή μένει αδιάφορος με τη Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας, η παγκόσμια αυτή γιορτή έχει και τον καλό της σκοπό.  Φέτος, το officialsteakandblowjobday.com υποστηρίζει το Coppafeel®, έναν οργανισμό για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους. Οπόταν, μπορείς να μπεις και να κάνεις μια δωρεά.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending