fbpx

Όσα κάμνουμε όταν πάμε ταξίδι ΜΟΝΟ με την… 10κιλη βαλίτσα!

Φαντάζομαι εν τζιαιν μιαν τζιαι δκυό φορές που ακούσετε κάποιαν (ή κάποιον) να σας λαλεί ότι εν να πάει διακοπές με την 10κιλη βαλίτσα τζιαι διερωτάστε πώς τζιαι καταφέρνει τα, ένεν;

Φυσικά, ενεν τζιαι το πιο εύκολο πράμα, αλλά εν εφικτό -παρά τα τεχνικά προβλήματα– (ειδικά για μια Κυπραία), αλλά ας όψονται τα ριάλια που θέλουμε να φυλάξουμε!

images

Ας δούμε τι συμβαίνει όταν ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε με… την 10κιλη βαλίτσα (τζιαι τους φίλους μας):

 

1
Φορούμε διπλά (τζιαι τριπλά) ρούχα στο αεροδρόμιο… Φαινούμαστε σαν τον εσκιμώο μες το καλοτζιαίρι.

Π.χ. 5 φανέλες, 2 μαγιό, 3 φούστες τζιαι ένα παντελονάκι πουκάτω. Α τζιαι ένα τρικούι άμπα τζιαι φυσά τη νύχτα είπε η μάμμα! Το γυαλλί κρεμασμένο στο λαιμό ή πασ’ την κκελλέ, να μεν πιάνει τόπο μες την τσάντα την “χιαστή”.

Το τακκούνι για τις κοπέλες φυσικά εν μεγάλο πρόβλημα, ειδικά αν εν καμιά τεράστια πλατφόρμα. Έτσι, αν είσαι πολλά pro στο περπάτημα με τακούνι, φορείς το στο αεροδρόμιο τζιαι κάμνεις θεαματική είσοδο (βλέπε εικόνα κάτω).

packing

Ε μα συγγνώμη! Πώς αλλιώς να μπορεί να αλλάσει 3 συνολάκια την ημέρα, για να κάμει εντύπωση;

Ο ττόρος, σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα εμπορούσε να εν περασμένος στον λαιμό ή πας τα μαλλιά, θυμίζοντας το πιο κάτω trend:

download (3)

2
Κανονίζουμε να συνεισφέρουμε που κάτι στις αποσκευές… 

Είτε εν ο στεγνωτήρας, το σίδερο (των μαλλιών) ή το… μπουκλωτήρι (σίδερο για μπούκλες). Εν τζιαι γίνεται να φέρουμε ούλλοι που 1 τζιαι να τα στήσουμε τζιαμε σειρά να τα θαυμάζουμε!

Φέρνει ο καθένας ότι νομίζει ότι έσσιει καλλύττερο, για εξοικονόμιση χώρου και κιλών. Αλλιώς το μαλλί του κομμωτηρίου εν φκαίνει.

3
Το πρόβλημα με τα 100ml που δικαιούσαι:

Πώς να πάρεις τα τερκαστά σου; Εν θα τα πάρεις, εκτός τζιαι αν χρησιμοποιήσεις τα μπουκαλούθκια (πάνω) τζιαι κάμνεις “τέχνες“.

4
Αγοράζουμε shampoo κλπ. που την άλλη χώρα, που να το χρησιμοποιούν ΟΥΛΛΟΙ/ΕΣ.

Για να μεν πάει ο καθένας με  τα ποτσούθκια του (είπαμε τζιαι το θεματάκι με τα 100ml): ένα για λιπαρά μαλλιά, ένα για βαμμένα (επειδή εν ombre), ένα για το σώμα…

Αλλά τζι’ ένα για την κυτταρίτιδα, ένα για τη φτέρνα, ένα για το δαχτυλάκι του ποδιού, και πάει λέγοντας…

5
Άγχος στο αεροδρόμιο μπας τζιαι ζυγίσουν τη 10κιλη μας…

Τζείνη η καημένη η 10κιλη (ο Θεός να την κάμει), μπορεί τελικά να εν τζιαι 20 κιλά! Αλλό λλίο τζιαι εν να σπάσει που το φουλάρισμα, πρέπει μετα βίας να την κλείσεις.

Τζιαι ας το παίζεις αν εννοιας στο check-in, φοάσαι άμπα τζιαι ζυγίσουν την τζιαι βάλουν σε τζιαι πιερώσεις!

6
Θέλεις να κάμεις οπωσδήποτε shopping ΟΠΟΥ τζιαι να πάεις!

Τζιαι όταν φτάσεις στον προορισμό τζιαι έβρεις πράματα (υποτίθεται πιο φτηνά), που εν τα έσσιει η Κύπρος, ΠΕΛΛΑΝΙΣΚΕΙΣ! Πού να τα μπίξεις μες την 10κιλη βαλίτσα; Πώς να αγοράσεις δώρο των γονιών σου; Πώς να αγοράσεις δώρο για τον εαυτό σου; Πώς; Απελπισία!

Τζιαι τι γίνεται στο τέλος; Γοράζεις τελικά την 20κιλη (ή εσύ, ή η μάμμα ή ο παπάς) τζιαι πνάζεις ολάν! Φυσικά ξεχάνεις τα λεφτούθκια που υποτίθεται ήθελες να φυλάξεις τζιαι σιωπάς.

Αν εξέχασα τζιαι τίποτε, comment below!

Ετύχαν σου τζι’ εσένα;

Δες επίσης: Άμαν ο Κυπραίος αποφασίσει να πάει ταξίδι στις διακοπές…

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending