fbpx

Κυπριακή Εκδοτική Επιτυχία

Ο Κύπριος ακαδημαϊκός Σωφρόνης Σωφρονίου έχει εκδώσει την καλύτερη συλλογή αποσπασμάτων και αναφορών του αγγλόγλωσσου κόσμου με το βιβλίο του SOFRON A. SOFRON: SUPERIOR QUOTATIONS TO EDUCATE AND AMUSE, σύμφωνα με ξένους κριτικούς όπως τον David Morrison του English Nation.

Το βιβλίο που παρουσιάζεται σε χρονολογική σειρά με αρκετές σημειώσεις και επεξηγηματικά σχόλια χαρακτηρίζεται ως μια εξέχουσα ανθολογία σημαντικών αναφορών στην αγγλική γλώσσα δια μέσου των αιώνων. Μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση σοφίας, πνεύματος και ευαισθησίας που γράφτηκε ή ειπώθηκε ποτέ στην αγγλική γλώσσα.

Από το Αγγλοσαξονικό Χρονικό και τον Σαίξπηρ έως τον Δαρβίνο, τον Τσιέρτσιλ, την Βιρτζίνια Γουλφ, τον Πόππερ, τον Φάϊνμαν, τον Πωλ Κρούγκμαν και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, το βιβλίο SUPERIOR QUOTATIONS εμπνέει, διδάσκει και διασκεδάζει.

Αφ’ ότου έχει εκδοθεί στο τέλος του 2015, το βιβλίο του Σωφρονίου έφθασε την κορυφή ως υπ’ αριθμό 2 στα charts του μεγάλου εκδοτικού οίκου Amazon. Το βιβλίο καλύπτει όλα τα βασικά γνωστικά πεδία, δηλαδή, ιστορία, λογοτεχνία, επιστήμη, φιλοσοφία , πολιτική, οικονομία και άλλα. Αποτελεί ιδεώδες συμπλήρωμα για μια ανώτερη γενική παιδεία.
Ο Σωφρονίου που έχει ανώτερα πτυχία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, King’s College, University College, και London School of Economics, πιστεύει ότι η έκδοσή του θα πρέπει να κοσμήσει κάθε βιβλιοθήκη και σπίτι γιατί αποτελεί ένα θησαυρό ιδεών από την παράδοση του Διαφωτισμού, που δοξάζει και διαδίδει τις δυτικές αξίες της ελευθερίας, του ρασιοναλισμού, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας και της προόδου.

Απευθύνεται σε όλους τους εραστές των πρωτότυπων σκέψεων, της αστραφτερής συνομιλίας, της λεπτής ευαισθησίας και του δυνατού ύφους. Αποτελεί ένα ιδεώδες και ευχάριστο μέσο για γενικές γνώσεις και για την αναβάθμιση των διανοητικών, των γλωσσικών και των συνομιλητικών ικανοτήτων του αναγνώστη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σπουδαστές κάθε κλάδου και ηλικίας να γίνουν πιο πειστικοί και εντυπωσιακοί συνομιλητές και να γράφουν καλύτερες και πιο εμπλουτισμένες εκθέσεις.

Το βιβλίο, SUPERIOR QUOTATIONS TO EDUCATE AND AMUSE (404 σελίδες), εκδόθηκε από τον αμερικανικό Οίκο Amazon.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending