fbpx

3 φθηνά foundation που όλες πρέπει να δοκιμάσετε!

Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για ένα μακιγιάζ να έχουμε μια όμορφη και ομοιόμορφη βάση που να ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματος μας!

Όταν όμως έρχεται η ώρα να επιλέξουμε ένα foundation που μας ταιριάζει, τα διλήμματα είναι πολλά, αφού δεν θέλουμε να καταλήξουμε στο να μην μας αρέσει ή να μην ικανοποιεί τις ανάγκες μας!

Γι’ αυτό κι εγώ, έψαξα και δοκίμασα, και σας παρουσιάζω 3 super foundation σε πολύ προσιτές τιμές για τις διάφορες σας ανάγκες και προτιμήσεις.

 

1. Loreal true match

 

loreal

Ας αρχίσουμε λοιπόν με το πρώτο μας foundation, που είναι το Loreal true match. Αυτό το foundation σε υγρή μορφή, απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα σας και αφήνει ένα φυσικό τελείωμα γυαλάδας στο δέρμα σας χωρίς να το ξηραίνει. Θα έλεγα πως αυτό το foundation είναι κατάλληλο για μικτές επιδερμίδες αφού δεν είναι ούτε τελείως matte αλλά ούτε και τελείως ενυδατικό. Φυσικά μπορείτε να το κάνετε εσείς matte εφαρμόζοντας μια πούδρα από πάνω.

Είναι μια τέλεια επιλογή τόσο για την πρωινή σας έξοδο– αφού με μια ελαφριά στρώση σου δίνει μέτρια κάλυψη– όσο και για τη βραδινή σας έξοδο -αφού με μια έξτρα στρώση μπορείς να καλύψεις τις πιο πολλές ατέλειες του δέρματος. Αυτό το foundation έχει αρκετή καλή διάρκεια, αφού φαίνεται άψογο ακόμα και μετά το τέλος μια δύσκολης μέρας, κάνοντας το ιδανικό για μια δύσκολη και πολύωρη μέρα στο Πανεπιστήμιο.  

 

2. Rimmel Stay Matte

Rimmel London Stay Matte Liquid Mousse Foundation

Το επόμενο foundation είναι το Rimmel Stay Matte foundation σε μορφή mousse μέσα σε σωληνάριο. Αυτό το foundation, όπως λέει και το όνομα του, έχει matte τελείωμα, γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Έχει πλήρη κάλυψη, άρα και μια και μόνο ελαφριά στρώση είναι αρκετή για ένα τέλειο αποτέλεσμα, μιας και αυτό το foundation θα κάνει το πρόσωπο σας να μοιάζει με πορσελάνη.

Δεν θα το συνιστούσα για πρωινή χρήση καθώς θα σας κάνει να φαίνεστε αφύσικη, όμως θα είναι το τέλειο προϊόν για μια βραδινή έξοδο όπου θα θέλετε να δείχνετε αψεγάδιαστη. Από πλευράς διάρκειας, θα έλεγα πως είναι αρκετά ικανοποιητικό, όμως ένα μικρό φρεσκάρισμα με πούδρα στις πολλές ώρες μπορεί να χρειαστεί για να διατηρήσετε το πρόσωπο σας matte χωρίς λιπαρότητα.

 

3. Bourjois healthy mix

bourjous

Το τελευταίο foundation που σας προτείνω είναι το Bourjois healthy mix, το οποίο περιέχει ένα συνδυασμό φρούτων για τέλεια ενυδάτωση, και φυσικά μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Αυτό το foundation έχει ενυδατικές ιδιότητες, και είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, και έχει πολύ φυσικό τελείωμα.

Από πλευρά κάλυψης δεν είναι κατάλληλο για επιδερμίδες με πολλά σημάδια ακμής, αφού η κάλυψη του είναι λίγη προς μέτρια, όμως είναι κατάλληλο για κορίτσια που δεν θέλουν να φαίνονται βαμμένες, μιας και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό, θα φαίνεστε σχεδόν άβαφες. Με μακρά διάρκεια, αυτό το foundation είναι το ιδανικότερο για τις κοπέλες που θέλουν να φαίνονται περιποιημένες χωρίς πολλά-πολλά!

 

Λοιπόν, εσύ βρήκες πιο θα είναι το επόμενο σου foundation με βάση τις ανάγκες σου;

 

Για νέα posts για ομορφιά, συμβουλές και όχι μόνο, κάνε Like στο page:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending