Το να έσσιει μια κοπέλα μεγάλο στήθος, έσσιει τα θετικά του. Δηλαδή το να είναι π.χ. ελκυστική.
Αλλά έσσιει τζιαι τα αρνητικά του, μαζί με κάποιες δυσκολίες. Από προσωπική εμπειρία, θα αναφέρω πιο κάτω τα πιο κύρια προβλήματα μας!
Τούτες εν μερικές που τζείνες τις δυσκολίες:
1Εν δύσκολο να έβρουμε σουτιέν ή μαγιό.
Πάμε σε ένα κατάστημα τζιαι τα size του παν ως το C cup ή το πολλήν ως το D cup, σαμπώς τζιαι τα πιο μεγάλα size στήθους εν ανύπαρκτα.
Στο τέλος, παραγγέλλουμε που το εξωτερικό, αλλά τίποτε έννεν σίουρο αν δεν το δοκιμάσουμε πρώτα πάνω μας…
2Εν μπορούμε να κάμουμε εύκολα ασκήσεις γυμναστικής.
Πάμεν να βουρήσουμε τζιαι πετάσσουνται ποτζεί ποδά. Πάμε να χορέψουμε τζιαι πάλε το ίδιο.
Ειδικά αν έσσιει τζι’ άλλους τζιαμέ γυρόν, σκεφτούμαστε το λλίο αν θα το κάμουμεν μήπως τζιαι γινούμε ρεζίλι.
3Εν μπορούμε να φορήσουμε strapless
Τζιαι να έβρουμεν σουτιέν strapless τζιαι να το βάλουμεν, εν θα φαίνεται ωραίον πάνω μας, γιατί λόγω του βάρους τους εν να χαθεί το φυσικό τους ωραίο σχήμα.
Έτσι, οι μόνες μας επιλογές εν τα ρούχα που έννεν strapless ή ξώπλατα, για να μεν φαίνουνται πολλά τα σουτιέ μας.
4Οι “δύσκολες” μας μέρες εν ακόμα πιο δύσκολες.
Εν κάνει που μας πονούν, εν τζιαι πιο πιθάνον για εμάς να τζίσουμε κατά λάθος κάπου, τζιαι να πονήσουμε ακόμα παραπάνω.
5Το καλοτζιαίρι εν βάσανο
Εκτός τζι’ αν είμαστεν αρκετά τυχερές να πάμεν κάπου δροσερά, δρώνουμεν κυριολεκτικά που πάνω ως κάτω τζιαι ειδικά σε τζείνον το σημείο.
Αν τύχει όμως να πάμεν θάλασσαν ή πισίνα, τραβούμεν υπερβολικά τα βλέμματα. Όι μόνον όσων θέλουμεν, αλλά τζιαι όσων εν θέλουμεν.
Ίσως όμως εν θα έπρεπεν να παραπονιούμαστε. Υπάρχουν κοπέλες που εν εφανήκαν “τυχερές” για διάφορους λόγους.
Γι’αυτό, εν καλά να εκτιμούμε ό,τι έχουμεν!
(τζιαι να πιέννουμεν συχνά για τα check-ups μας.