fbpx

Πανεύκολη εφαρμογή eyeliner με τη χρήση σελοτέιπ!

Ας το παραδεχτούμε κορίτσια, το eyeliner είναι ο εφιάλτης πολλών από εμάς καθώς χρειάζεται σωστή τεχνική και σταθερό χέρι, πόσο μάλλον να θέλεις να το εφαρμόσεις μια μέρα που είσαι βιαστική – και αυτό δεν είναι και πολύ καλή ιδέα.

Γι’ αυτό σου προτείνω ένα πανεύκολο κόλπο το οποίο θα σου λύσει τα χέρια και θα είσαι έτοιμη σε 5 μόνο λεπτά με το πιο τέλειο και καλοσχηματισμένο eyeliner! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο σελοτέιπ (speedfix tape) και το αγαπημένο σου eyeliner!

 

eyeliner

 

1o βήμα: Κόβουμε το σελοτέιπ

BeFunky Collage

 

Κόψε ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ και εφάρμοσε το στο πάνω μέρος του χεριού σου μερικές φορές, για να φύγει η πολλή γόμα και να μην σου ερεθίσει την ευαίσθητη περιοχή του ματιού όταν θα την αφαιρείς.

 

2ο βήμα: Εφαρμογή σελοτέιπ

download

Eφάρμοσε το κομμάτι του σελοτέιπ ξεκινώντας από την άκρια του ματιού μέχρι το τέλος του φρυδιού, αφού αυτό είναι το ιδανικό ύψος του eyeliner για το κάθε μάτι. Ακολούθως συνέχισε με την εφαρμογή του eyeliner με οδηγό το σελοτέιπ, από την εξωτερική πλευρά του ματιού και εφάρμοσε το όσο προς τα μέσα σου αρέσει, αναλόγως με το σχήμα του ματιού σου.

 

3o βήμα: Αφαιρέστε το σελοτέιπ

BeFunky Collage

Aφαίρεσε προσεκτικά την ταινία, και θα έχεις μια ολοκάθαρη και ίσια γραμμή eyeliner!

 

eyeln 6

 

 Πανεύκολο, ε;

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα είσαι βιαστική,

δοκίμασε αυτό το πανεύκολο κόλπο και rock it girl!

Κάνε like στη σελίδα του StudentLife Trends για να μάθεις κι άλλα tricks για το makeup!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending