fbpx

5 συνήθειες που είχαμε όλοι στις εργασίες του τελευταίου εξαμήνου!

μαθήματα ετελειώσαν τζιαι έσσιει που το απόγευμα τζείνης της Παρασκευής που πάμε τριφτοί για να παραδώσουμε τις εργασίες μας!

Πόσες ώρες παίζει να εξοδέψαμε σε cafes, σε labs τζιαι σε σπίτια για να φκει η δουλειά μας;  Πόσο φαΐ που έξω μπορεί να αντέξει ένας φοιτητής; Άρκεψα τζιαι πεθυμώ τα σπιτικά φαγητά της μάμας μου!

Ήμαρτον! Anyway, πάμε να δούμε τι κάμνουν οι παραπάνω που εμάς έτσι πιεστικές περιόδους!

canttakethisanymore

Γενικά, εν γίνεται να πεις ότι έλυσες τζιαι έσταξες για εργασία αν δεν έκαμες τα πιο κάτω πράματα!

 

1
Mini-διαφωνίες

Τούτο εν το σίουρο. Να είσαι σε μια ομάδα 5 – 6 ατόμων, να έσσεις να κάμεις εργασία με ένα software που εν σσιειρότερο τζιαι που κινέζικα. Ε, εν γίνεται να λείπουν οι… διαπληκτισμοί, τζιαι σχεδόν πάντα εν με το άτομο που είσαστε μαζί σε κάθε εργασία!

Αλλά μετά καλοπιάνει ο ένας τον άλλο (αν τον καλοπιάσεις τζιαι με κρέπα ή βάφλα εν καλύτερο) τζιαι ούτε γάτα όυτε ζημιά!

2
Φαΐ

Οκ, λύουμε ούλλη μέρα εργαστήρια τζιαι εν μας θωρεί ο ήλιος αλλά εν τζιαι σημαίνει ότι εν θέλουμε φαΐ! Αλλά επειδή ώντας super busy επιστήμονες, το delivery εν στανταράκι. Ούτε πιλέ μου take-away εν πάμε, τόσο πολύτιμος εν ο χρόνος μας! Έτσι πιάνουμε, παραγγέλλουμε μαζικά, τζιαι καρτερούμε! Τζιαι φυσικά μέσα στις top προτιμήσεις εν η πίτσα τζιαι τα σουβλάκια!

P.S. 1: Αν θέλουν ταχυδρομικό κώδικα για Πανεπιστημιούπολη: 2103

P.S. 2: Αν θέλουν ταχυδρομικό κώδικα για τα Κεντρικά: 1678

3
Υπάρχει πάντα κάποιος που ασχολείται με κάτι άλλο

Εν έσσιει chance να είσαι σε ένα πολυάριθμο group τζιαι ούλλοι να ασχολούνται με την εργασία.

Πάντα εν να έσσιει ένα άτομο που είτε εν να μιλά στο Facebook, είτε εν να πέζει παιχνίδκια μες το Facebook, είτε εν να φκάλλει selfies! Τζιαι εν να κάπως “ρε, κάμνω check-in τι να γράψω;” ”Αγάπη τι άλλα hashtags να βάλω; Τούτα εν καλά;

Τα σιγουράκια: #selfie #unilife #assignments #ucy #dde #lox #fewdaysleft

4
Όταν περιμένεις τζιαι άλλους τζιαι στο τέλος αφαιρείστε ομαδικά

Πάεις labs με ένα άτομο που την ομάδα σου τζιαι λαλείτε, “Άτε, όσπου να έρτει ο άλλος ας μπούμε Facebook να ποσκολιστούμε.

Στο τέλος ποσκολιέστε, έρκεται τζιαι ούλλη η ομάδα, τζιαι τελικά ποσκολιέστε ούλλοι μαζί τουλάχιστον για καμιά ώρα! Μετά αγχώνεστε που εν κάμνετε τίποτε τζιαι αρκέφκετε επιτέλους!

5
Έξοδοι

Δαμέ είτε φκαίνεις τζιαι νιώθεις τύψεις που εν κάμνεις καμιά εργασία, είτε απλούστατα εν έσσιεις χρόνο να φκεις, επειδή κάμνεις εργασία, αλλά έσσιεις τύψεις που εν θωρείς την παρέα σου!

Either way, οι τύψεις εν τζιαμέ! Ας μεν ξεχνούμε τζιαι τους φοιτητές που έννεν Λευκωσιάτες τζιαι έσσιει 1 μήνα ή τζιαι παραπάνω να παν στην πόλη τους!

Άλλες συνήθειες που έσσιεις να πεις;

 

Δες επίσης: Οι 9 διαφορετικοί χαρακτήρες που αποκτάς όταν προσπαθείς να γράψεις εργασίες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending