fbpx

Sportswear: Γυμνάσου στο πάρκο με στυλ!

Ναι πλησιάζει καλοκαίρι σε 34 μέρες, 7μιση ώρες και κάτι λεπτά… Με νιώθετε έτσι; Ναι στο θέμα κορμιού και παραλίας αναφέρομαι! Αν δεν πηγαίνατε συστηματικά από την αρχή της χρονιάς γυμναστήριο, τώρα δε θέλω δικαιολογίες. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ βέβαια, που δεν είμαι και πολύ τακτική στο γυμναστήριο!

Αν το γυμναστήριο είναι μακριά από το σπίτι σας κι έχετε κάποιο πάρκο κοντά σας ή κάποιο πεζόδρομο, τότε αυτό είναι η ιδανικότερη λύση για εσάς. Γυμναστείτε εκεί, αλλά πάντοτε με στυλ!

Εντάξει είπαμε γυμναστική, αλλά πάντοτε με στυλ. Μου αρέσουν πολύ τα co-ordinates δηλαδή το σετ μπλούζας με παντελόνι, φούστα, shorts από κάτω στο ίδιο pattern. Στo sportswear clothing μου αρέσει ακόμη περισσότερο!

 

1

2

7

 

Ήθελα πάρα πολύ αυτό το σετ γιατί εκτός από το γεγονός ότι κόστιζαν μόνο 20 ευρώ ήταν πολύ matchy με τα adidas trainers μου από την καταπληκτική συλλογή της Marys Katrantzou! Ταίριαξε πολύ με το hairstyle μου που είναι ό,τι πιο in από το καλοκαίρι! Τώρα είναι ακόμη πιο in γιατί οι αδερφές Kardashian προώθησαν αρκετά αυτό το στυλ η αλήθεια να λέγεται!

Εγώ το λέω 2 french braids, αλλά είναι τώρα τελευταία ακούω και βλέπω συνεχώς να τα αποκαλούν boxer braids και νομίζω το προτιμώ!

P.S: Stay tuned γιατί αύριο έρχεται ένα braid post!

 

Capture

8

υθη

16

 

φόρμες (σετ) from boohoo

γκρίζα ζακέτα from Sugarfree

adidas by Mary Katrantzou from Splash Boutique 

Love ya ♥

 

Βρες όλων των ειδών τα outfits κάνοντας like στο StudentLife Trends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending