fbpx

Shopping guide: 5 καταπληκτικές espadrilles!

Μόλις τώρα φαντάστηκα ένα από τα επόμενα μου look! Είμαι με το mini άσπρο αέρινο φόρεμά μου και τις καμηλό espadrilles μου, οι οποίες δένουν και φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο! Λατρεύω τις espadrilles, είναι τόσο stylish, τόσο chic και τόσο άνετες!

Παλιά είχα πάθει εμμονή με αυτές και είχα πάρα πολλές, τις οποίες έχω ακόμα και τις φοράω συνεχώς! Ενώ πιο παλιά μου άρεσαν οι πιο sporty chic espadrilles, φέτος κάτι με έπιασε και θέλω πιο ρομαντικές καταστάσεις!

Όπως και να ‘χει, εγώ θα σας προτείνω όλων των ειδών espadrilles για τη φετινή σεζόν κι εσείς αποφασίστε ανάλογα με τη διάθεση και το mood σας ποια θα αγοράσετε!

 

1. Ρομαντικές from Soludos

esp5

Οι πιο τέλειες espadrilles που είδα ποτέ μου! Ενθουσιάστηκα, είναι ακόμη καλύτερες απ’ ότι τις φανταζόμουν! Τις θέλω όσο πιο σύντομα γίνεται!

 

2. Crazy espadrilles from Chiara Ferragni

Captureespadrile

Αυτές οι espadrilles είναι για τις αρκετά τολμηρές μπορώ να πω! Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο το σχέδιο που έχουν πάνω τους! Εγώ πάντως θα τις φορούσα με τα χίλια! Με εκφράζει πολύ αυτή η ιδιαίτερότητα των παπουτσιών της Chiaras!

 

3. Striped espadrilles from Pull & Bear

image1xxl

Κλασσικές, αλλά πανέμορφες espadrilles που φωνάζουν από μακριά “καλοκαίρι“! Μου αρέσει πάρα πολύ το στοιχείο της άγκυρας και οι μικρές μικρές λεπτομέρειες που έχουν πάνω οι συγκεκριμένες espadrilles! Τις φαντάζομαι με ένα loose άσπρο αμάνικο μπλουζάκι και σκισμένο τζιν, και χρυσά αξεσουάρ!

 

4. Jewelled espadrilles from Stradivarius

esp2

Αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες. Έχουν αυτό το κάτι! Σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα αν τις βάλετε αυτές! Κάνουν τόσο για πρωινή έξοδο όσο και για βραδινή! Μου αρέσει πάρα πολύ και το χρώμα τους!

 

5. Bright color espadrilles from Kenzo

εεσσσ

Με πολύ φωτεινό και έντονο χρώμα, οι πιο πάνω espadrilles σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις για το καλοκαίρι! Τις ερωτεύτηκα αυτές πριν 2μιση μήνες και παραμένω το ίδιο ερωτευμένη με αυτές!

 

Ποιες είναι οι κατάλληλες espadrilles για εσάς;

Love ya ♥

 

Δείτε τι πρέπει να αγοράσετε γι’ αυτό το καλοκαίρι και τι όχι, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending