fbpx

Πώς να διατηρήσετε το κραγιόν σας όλη τη νύχτα!

Πιστεύω πως όλες, μα όλες μας σε κάθε βραδινή μας έξοδο που φοράμε και πιο έντονο κραγιόν, ρωτάμε κάθε λίγο τη φίλη μας αν έφυγε το κραγιόν μας ή ελέγχουμε το καθρεφτάκι μας κάθε τρεις και λίγο! Όχι πείτε, δεν είναι πολύ ενοχλητικό;

Με λίγα και απλά tips όμως, μπορείς να διατηρήσεις το κραγιόν σου όλη νύχτα χωρίς να χρειάζεται να το εφαρμόζεις ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της εξόδου σου!

 

1o tip: Ενυδάτωση

tip2

Μην ξεχνάς ποτέ, μα ποτέ, να ενυδατώνεις τα χείλη σου και να τους κάνεις απολέπιση! Η προετοιμασία των χειλιών μας είναι εξίσου σημαντική, και κανένα κραγιόν δεν πρόκειται να διαρκέσει σε χείλη ξηρά και ταλαιπωρημένα!

 

2ο tip: Μολύβι χειλιών

tip1

Πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου, πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσεις ένα μολύβι χειλιών, όχι όμως μόνο στο περίγραμμα των χειλιών, αλλά σε όλα την επιφάνεια των χειλιών. Το μολύβι χειλιών είναι πολύ σταθερό, και θα βοηθήσει το κραγιόν να διαρκέσει πολλές ώρες!

 

3ο tip: Επέλεξε σωστό τύπο κραγιόν

matte

Προτιμήστε κραγιόν που είναι matte, αφού ένα κραγιόν με γυαλάδες θα διαρκέσει πολύ λιγότερο. Αντιθέτως τα matte κραγιόν, έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια αφού στεγνώνουν στα χείλη και δεν μετακινούνται από τη θέση τους, λερώνοντας το περίγραμμα των χειλιών!

 

4o tip: Ταμπονάρισμα με ένα χαρτομάντηλο

tip4

Το τελευταίο μου tip για να διαρκέσει πολύ περισσότερο το κραγιόν, είναι να ταμπονάρετε με χαρτομάντηλο το κραγιόν αφού το εφαρμόσετε, και να απλώσετε μια τελευταία στρώση από πάνω! Αυτό θα αφαιρέσει την υγρασία του κραγιόν, και η δεύτερη στρώση θα “σφραγίσει” το χρώμα!

 

Αυτά λοιπόν είναι τα μυστικά μου για τέλεια χείλη!

Ακολουθήστε τα κι εσείς για να είστε ξέγνοιαστες όλη τη νύχτα απολαμβάνοντας την έξοδο σας!
xxx

 

Μάθε κι άλλα makeup και beauty tips κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending