Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνουν την έναρξη του Επαγγελματικού προγράμματος του παγκόσμιου φορέα για επαγγελματίες λογιστές ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει τίτλους πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων σε άτομα που επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση.

Ο ACCA αναγνωρίζεται από πέραν των 7,100 εργοδοτών, ενώ έχει περισσότερα από 178,000 μέλη και 455,000 σπουδαστές σε 181 χώρες παγκοσμίως. Οι επαγγελματικοί τίτλοι του ACCA βασίζονται σε διεθνή λογιστικά πρότυπα και τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης από διεθνείς νομοθετικές και εκπαιδευτικές αρχές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο ACCA κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στον κλάδο, επιτυγχάνοντας την προώθηση υψηλών επαγγελματικών προσόντων και υψηλών προτύπων δεοντολογίας και διοίκησης. Μέσω των προγραμμάτων του, ο ACCA παρέχει στους σπουδαστές και τα μέλη του τα προσόντα και τις ικανότητες που απαιτούν οι εργοδότες, διαγράφοντας μια πορεία αποδεδειγμένης ποιότητας και αριστείας εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

image010

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών, σε συνεργασία με τον ACCA, προσφέρουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για απόκτηση των σχετικών επαγγελματικών τίτλων μέσω μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών με αποδεδειγμένη πορεία επιτυχίας και σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, με περισσότερες ώρες πρακτικής εξάσκησης και προσομοίωσης εξετάσεων, διαμορφώνουν ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Επιπλέον, οι σπουδαστές ACCA του  Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται συνεχούς υποστήριξης και καθοδήγησης σε θέματα Επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και Επαγγελματικής και Προσωπικής ανάπτυξης μέσω των συμβούλων, αλλά και του δικτύου συνεργατών του Πανεπιστημίου.

 

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνουν ημέρα γνωριμίας που θα σημάνει την έναρξη του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα. Στη βραδιά γνωριμίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα των εκπαιδευτών του ACCA, να πληροφορηθούν για τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να επωφεληθούν ειδικής προσφοράς γνωριμίας με επιπλέον εκπτώσεις στα δίδακτρα των προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για συμμετοχές στο 24694000/4027 ή στο [email protected].

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending