Τα must-have προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι!

Make-up artist

Έφτασε και αυτό το καλοκαίρι, και όπως πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για να προσαρμόσουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας!

Η θερμοκρασία αυξάνεται, και ολόκληρο το σώμα μας αλλάζει, το δέρμα μας γίνεται πιο λιπαρό και τα μαλλιά μας γίνονται ή πιο λιπαρά ή πιο ξηρά και ατίθασα.

Με τα πιο κάτω προϊόντα όμως είσαι πανέτοιμη για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι:

 

1Conditioner μαλλιών με αντηλιακή προστασία σε μορφή spray

Tα μαλλιά μας τώρα το καλοκαίρι με την έκθεση τους στον ήλιο έχουν την τάση να γίνονται ξηρά και ατίθασα. Με ένα τέτοιο προϊόν, όχι μόνο θα μαλακώσεις τα μαλλιά σου στο λεπτό, αλλά θα τα προστατέψεις και από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

2Αντηλιακή κρέμα σώματος και προσώπου

Το δέρμα μας είναι πολύ ευαίσθητο, ειδικά μετά από τον χειμώνα όπου η επαφή μας με τον ήλιο δεν ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μια αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να παραλείπεται σε καμία περίπτωση. Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει ο κίνδυνος εγκαύματος, ο ήλιος γερνάει το δέρμα μας γρηγορότερα και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.

 

3After sun κρέμα 

Μετά από την επαφή σου με τον ήλιο, το δέρμα κοκκινίζει και το συνήθως νιώθεις πιο τεντωμένο. Μια κρέμα για μετά τον ήλιο θα βοηθήσει το δέρμα να ενυδατωθεί ξανά και να αποτρέψει τα εγκαύματα από τον ήλιο.

 

4Bronzer

Τι κι αν δεν έχεις πάρει ακόμα πολύ χρώμα; Δεν πρέπει να ανησυχείς μιας και ένα bronzer σε ζεστούς τόνους, θα δώσεις στο σώμα και στο πρόσωπο σου το ηλιοκαμένο look που ονειρεύεσαι. Πέρασε το με ένα χοντρό πινέλο στους όμως και στο στέρνο σου, ενώ στο πρόσωπο στους κροτάφους σου και στην μύτη, εκεί δηλαδή που ο ήλιος θα σε κτυπούσε φυσικά.

 

5Κρέμα BB

Άφησε πίσω σου για λίγο το βαρύ foundation που χρησιμοποιούσες τον χειμώνα και χρησιμοποίησε μια BB κρέμα που θα δώσει ένα ομοιόμορφο look στο πρόσωπο σου χωρίς να το βαραίνει ειδικά τώρα με τις ζέστες.

 

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις αυτά τα προϊόντα
γι’ αυτό το καλοκαίρι;
xxx

 

Μάθε ποια είναι η σωστή χρήση της αντηλιακής κρέμας για το πρόσωπο σου, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!