fbpx

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex κατατάσσεται στα 150 καλύτερα νέα πανεπιστήμια στον κόσμο!

Σημαντικό επίτευγμα πέτυχε το Πανεπιστήμιο του Middlesex, αυτή την χρονιά, αφού κατάφερε να διακριθεί στα 150 καλύτερα νέα πανεπιστήμια στον κόσμο, βάση του διεθνούς πίνακα κατάταξης Times Higher Education, World University Rankings 2016.

Σε μια δήλωση του ο Tim Blackman, ο αντί-πρύτανης του Middlesex University είπε:

5ca6aed1-4d37-467d-a93f-fb128fca0778-large

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην Times Higher Education, μέσα στα 150 καλύτερα νέα πανεπιστήμια, για πρώτη φορά. Αυτό είναι η απόδειξη, πως εμείς τοποθετούμε πρώτα την επιτυχία των φοιτητών μας.

“Η διδασκαλία από ακαδημαϊκούς, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα τους, και η επιρροή της εφαρμοσμένης έρευνας μας, σε συνδυασμό με μια ποικιλομορφία αλλά και παγκόσμιες προοπτικές, μας κάνουν ένα πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα. Είμαστε ένα νέο πανεπιστήμιο και είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις πλούσιες εκπαιδευτικές ρίζες μας στο Λονδίνο, αλλά και την πανεπιστημιούπολη στο Hendon, η οποία είναι με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει πανεπιστημιουπόλεις στο Dubai, Mauritius και Malta, και αξιόπιστες ακαδημαϊκές συνεργασίες που εκτείνονται σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Print

Η κατάταξη πανεπιστημίων από την Times Higher Education, αντλεί την ίδια μεθοδολογία όπως η Παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων, με 13 δείκτες απόδοσης για να εξετάσει όλες τις βασικές αποστολές του σύγχρονου παγκόσμιου πανεπιστημίου: διδασκαλία, έρευνα, αναφορές, διεθνή προοπτική και το εισόδημα της βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πανεπιστήμιο του Middlesex, επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Κύπρου, Global Educational Services, στα τηλέφωνα 22780250, 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending