fbpx

5+1 “μαθήματα” που μάθαμε από τους πιο stylish άντρες στο Ιnstagram

Μπορεί να νομίζεις ότι το Instagram είναι απλά μια εφαρμογή για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Αλλά για κάποιους είναι επιχείρηση, είναι η δουλειά τους.

Οι 6 παρακάτω stylish άντρες δεν το έχουν μόνο για να ανεβάζουν φωτογραφίες, αλλά μας δίνουν και μαθήματα περί στυλ.

 

Ο φοιτητής από την Αυστρία μας σερβίρει καθημερινά με απίστευτα outfits με πιο αθλητικό ύφος. Παραπέμπει σε δεκαετίες του 1990. Τα jeans απ’ ότι καταλάβαμε είναι τα αγαπημένα του και μας δείχνει πολύ καλά πώς να τα φοράμε για να μην φαίνονται “βαρετά“.

Αυτό που λέει είναι να ντύνεσαι πάντα πιστεύοντας πάντα ότι σε ακολουθεί κάποιος γκουρού της μόδας. Φωτογράφος στη Νέα Υόρκη, φωτογραφίζοντας μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας και ειδικότερα του street style όπως Nick Wooster.  Αν τον ακολουθήσεις στο Instagram σίγουρα θα είσαι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις του street style στη Νέα Υόρκη.

Αναμφισβήτητα ο πιο παραγωγικός blogger/ Instagrammer/professional traveler αφού μέσα από το Instagram του μπορείς να μάθεις πώς να φορέσεις κουστούμι μέχρι και πιο casual wear για το καλοκαίρι.

Με κάθε ντύσιμο του φοράει trainers. Και μπορούμε να πούμε ότι είναι addicted to trainers. Το μάθημα του είναι ότι ποτέ δεν θα έχεις αρκετά trainers. Αν θέλεις να αφυπνίσεις το hyperbeast σου δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις. Το Ιnstagram του μοιάζει με mini-blog δίνοντας reviews σε κάθε Ιnstagram-post του.

Πιστεύει πως το streetwear μοιάζει να κτίστηκε από το μηδέν. Μ’ ένα scroll στις Instagram photos του σου προτείνει ευκολοφόρετα outfits σε πιο trainer-led.

O fashion editor της Βίβλου της μόδας Drapers, σίγουρα έχει εμπειρία σε όλο το φάσμα της μόδας. Από καθημερινά looks μέχρι από παρασκήνια φωτογραφήσεων θα δεις στο Instagram του. Σίγουρα θα εμπνευστείς με πολλές από τις φωτογραφίες του.

Εσένα ποιος σε εμπνέει περισσότερο;

 

Μάθε τι είναι in και out fashion, κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending