fbpx

5 tips στο μακιγιάζ για να να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα!

Τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος στο πρόσωπο. Τα μάτια είναι το σημείο στο πρόσωπο που δίνω περισσότερη έμφαση όταν κάνω μακιγιάζ.

Μου αρέσει, γιατί μπορείς να παίξεις με διάφορες τεχνικές και χρωματισμούς για να πετύχεις το τέλειο look, αλλά και να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα! Πολλά κορίτσια όμως βάζοντας λάθος το μακιγιάζ, κάνουν τα μάτια τους να φαίνονται πιο μικρά.

Δες εδώ για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα:

1
Μπεζ μολύβι


Αυτό που μπορείς να κάνεις για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα, είναι να εφαρμόσεις ένα μολύβι μπεζ απόχρωσης στο εσωτερικό του ματιού σου, κάνοντας τα να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα αμέσως.

Η χρήση μαύρου μολυβιού στο εσωτερικό του ματιού από την άλλη, φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας τα να δείχνουν πολύ μικρότερα, γι’ αυτό και καλό είναι να αποφεύγεται.

2
Eyeliner


Άπλωσε το eyeliner σου με μια λεπτή γραμμή στο πάνω μέρος του ματιού σου και άφησε το κάτω μέρος τελείως άβαφο. Αυτό το trick θα δώσει αμέσως το εφέ μεγαλύτερων ματιών.

3
Highlighter

Φώτισε την εσωτερική γωνία του ματιού σου με ένα highlighter ή με μια σκιά με γυαλάδες. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου μυστικά, αφού όχι μόνο θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, αλλά ταυτόχρονα τα φωτίζει.

4
Φρύδια


Φρόντισε να έχεις καθαρίσει τα φρύδια σου κι έτσι να φαίνεται το φυσικό τους σχήμα γιατί όταν υπάρχουν περιττές τρίχες κοντά στο μάτι, κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα.

5
Βλεφαρίδες

Άπλωσε μια στρώση μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου, αφήνοντας την να στεγνώσει και απλώνοντας μια δεύτερη στρώση ξεκινώντας από την ρίζα, σπρώχνοντας τις προς τα πάνω. Αυτό θα ανεβάσει τα μάτια σου κάνοντας τα να δείχνουν πιο μεγάλα.

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, μην εφαρμόσεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

 

Δοκίμασε κι εσύ τα μυστικά που σου προτείνω
στο επόμενο μακιγιάζ σου!

 


Διάβασε επίσης: Το γρήγορο κόλπο για να φαίνονται πιο πυκνές
οι βλεφαρίδες σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending