fbpx

Printed ρούχα και αξεσουάρ: Μάθε πώς να τα φορέσεις!

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει αυτό το καλοκαίρι χωρίς printed κομμάτια στη ντουλάπα σου. Αν έχεις πολύ καλά κάνεις, γιατί θα δεις πώς θα τα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους γκουρού της μόδας.

Αν πάλι δεν έχεις κανένα τέτοιο κομμάτι, θα σε πείσω και σίγουρα θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με το λιγότερο ένα printed κομμάτι.

1
Printed Shorts

printed shorts είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μπορούν να συνδυαστούν με μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουκάμισο για να αποφύγεις τις υπερβολές.

Τα shorts που τελειώνουν πάνω από το γόνατο είναι μια κολακευτική επιλογή, και ταυτόχρονα πολύ safe σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα όπως είπε και η στυλίστρια Jenna Riddle.

2
Κοντομάνικο Πουκάμισο

Δεν θα ζεσταθείς καθόλου με αυτή την επιλογή, αφού μπορείς να διαλέξεις printed πουκάμισο το οποίο να είναι κοντομάνικο.

3
Blazers

Αν σκέφτεσαι να βάλεις κοστούμι total floral μην το κάνεις. Ίσως να το είδες σε runways μεγάλων οίκων, αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει στην περίπτωση μας.

“Αν δεν είσαι μια διασημότητα, δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο να βάλεις ένα total floral κοστούμι “, λέει η Martha Gill από The Sunday Times. “Αντ’ αυτού, βάλε ένα διακριτικό printed blazer. Όχι κάτι πολύ φανταχτερό, αλλά ούτε κάτι πολύ άτονο.”

4
Printed Accessories

Θα ολοκληρώσουν όπως ξανά είπαμε το όλο look σου. Παπούτσια, κάλτσες, κασκόλ σε print επιλογές θα δημιουργήσουν το απόλυτο outfit.

Απόφυγε να συνδυάσεις δύο διαφορετικά αξεσουάρ με διαφορετικό print!

Σε έπεισα να αγοράσεις ένα printed κομμάτι για φέτος το καλοκαίρι;

 

Δες επίσης: Outifts από London Collection Men SS17, αλλά και πώς να τα φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending