fbpx

Τα do’s και don’ts που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε υπέροχο δέρμα!

Το δέρμα μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος πάνω μας. Απαλό, λαμπερό, και χωρίς ρυτίδες είναι το ιδανικό δέρμα που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν.

Τι γίνεται όμως όταν εμείς οι ίδιες δεν φροντίζουμε το δέρμα μας για να είναι υγιής; Πιο κάτω σας δείχνω τα do’s και τα don’ts για ένα υπέροχο και νεανικό δέρμα.

Ας αρχίσουμε με τα Don’ts με αυτά δηλαδή που δεν πρέπει να κάνετε:

1
Ύπνος – Μακιγιάζ

Μην κοιμηθείτε ποτέ με το μακιγιάζ σας. Είναι ό,τι χειρότερο για το δέρμα σας και προκαλεί ακμή. Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένες, αλλά θα σας πάρει μόνο 5 λεπτά.

2
Κάπνισμα 

Το κάπνισμα γερνά το δέρμα πρόωρα και η νικοτίνη φράσσει τα αιμοφόρα αγγεία, αποτρέποντας έτσι την σωστή οξυγόνωση του δέρματος.

3
Αντηλιακή προσώπου και σώματος 

Ποτέ μην ξεχνάτε την αντηλιακή προσώπου, αλλά και του υπόλοιπου σώματος. Ειδικά ο λαιμός και τα χέρια, που έχουν την τάση να γερνούν γρηγορότερα, γι’ αυτό και πρέπει να προστατεύονται ιδιαίτερα από τον ήλιο.

Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι το δέρμα μας. Είναι πολύ ευαίσθητο αφού είναι το μόνο που είναι εκεθειμένο στο εξωτερικό περιβάλλον.

Συνεχίζουμε με τα don’ts:

4
Προϊόντα μακιγιάζ  

Διαλέξτε μακιγιάζ των οποίων τα συστατικά τους είναι φιλικά για το δέρμα και δεν κλείνουν τους πόρους, αφήνοντας το έτσι να αναπνέει.

5
Απολέπιση στο δέρμα

 

Κάνε απολέπιση στο δέρμα σου μια φορά την εβδομάδα. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να φύγουν διάφορα σημάδια που είχατε.

6
Περιποίηση προσώπου

Ακολουθήστε μια ρουτίνα περιποίησης προσώπου δηλαδή σωστό καθαρισμό την νύχτα, εφαρμογή κρέμας ημέρας και νύχτας, εφαρμογή κρέμας για ρυτίδες, αλλά και κρέμα ματιού.

Πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε το δέρμα μας,
ακολουθώντας όλα τα do’s και don’ts για ένα υγιές δέρμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending