fbpx

5 tips για να αποκτήσεις μακριά μαλλιά εύκολα και γρήγορα!

Τα μαλλιά είναι αναμφισβήτητα ένα κομμάτι της θηλυκότητας μιας γυναίκας. Οι πιο πολλές από εμάς λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά, αλλά δυστυχώς, για διάφορους λόγους, καταλήγουμε να καταστρέφουμε τα μαλλιά μας και να μην έχουμε ποτέ το επιθυμητό μήκος.

Πιο κάτω θα σου πω κάποια μυστικά και συμβουλές για να μεγαλώσουν τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα με φυσικούς τρόπους!

Δες εδώ: 

1
Μασάζ στο κρανίο

Kάνοντας μασάζ στο κρανίο σου για 5 λεπτά λίγες φορές την εβδομάδα, βοηθάς την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής σου βοηθώντας τα μαλλιά να μεγαλώσουν γρηγορότερα.

2
Χτένισμα

Όσο δύσκολο και να σου ακούγεται, απόφυγε να χτενίσεις τα μαλλιά σου όταν είναι ακόμα βρεγμένα. Η τρίχα τότε είναι πολύ πιο αδύναμη, και σπάζει πολύ πιο εύκολα με το χτένισμα.

3
Λάδι

Άπλωσε λάδι ελιάς στις άκρες των μαλλιών σου και στο κρανίο της κεφαλής κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, τρέφοντας έτσι τις τρίχες των μαλλιών σου.

4
Βιταμίνες

Προσπάθησε να εμπλουτίσεις την διατροφή σου με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες όπου θα βοηθήσουν στην θρέψη των μαλλιών σου και στο να μεγαλώσουν γρηγορότερα.

5
Μεταξένια μαξιλαροθήκη

Nαι, ναι καλά διάβασες. Αλλάζοντας την κλασική σου μαξιλαροθήκη από βαμβάκι σε μεταξωτή, θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να έχουν λιγότερα “σπασίματα” στις άκρες, βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί το μήκος των μαλλιών σου.

Επίσης η μεταξένια μαξιλαροθήκη βοηθά στο να μην μπλέκονται τα μαλλιά σου την ώρα που κοιμάσαι.

6
Συχνό κούρεμα

Όσο και αν σε φοβίζει, το πιο μεγάλο μυστικό για να μεγαλώσουν τα μαλλιά σου είναι το συχνό κούρεμα των σπασμένων άκρων.

Όσο οι σπασμένες άκρες υπάρχουν, τα μαλλιά σας θα μεγαλώνουν και το μήκος θα χάνεται, γι’ αυτό οι υγιείς άκρες των μαλλιών είναι το νούμερο ένα μυστικό για μακριά μαλλιά.

Εσύ με ποια συμβουλή θα ξεκινήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending