fbpx

Μαζί στη ζωή, μαζί και στους Ολυμπιακούς!

Υπάρχουν ζευγάρια που δεν κάνουν τίποτα μαζί, υπάρχουν και ζευγάρια που διατηρούν μια σχετική ισορροπία και υπάρχουν και ζευγάρια που κάνουν τα πάντα μαζί. Μα άμα λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!

Πιθανώς, σε αυτή τη κατηγορία πρέπει να ανήκουν και τα ζευγάρια που θα παρουσιαστούν παρακάτω αφού πρόκειται για αντρόγυνα που λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Εσύ ήξερες, αλήθεια, πως υπάρχουν ζευγάρια που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς; Αν όχι, είσαι στο κατάλληλο μέρος για να μάθεις ποια είναι!

1
Chris και Gaby Adcock

Αγωνίζονται στο μπάντμιντον με τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας. Γνωρίζονται από παιδιά και παντρεύτηκαν το 2013!

2
Brianne Theisen Eaton και Ashton Eaton

Αθλητές του στίβου με την Brianne να αγωνίζεται για τον Καναδά και τον Ashton για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι μαζί από το πανεπιστήμιο και δηλώνουν πως μαζί είναι “η ομάδα της Βορείου Αμερικής”.

3
Charlotte Caslick και Lewis Holland

Παίζουν ράγκμπι για την Αυστραλία και είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια.

4
Sam Willoughby και Alise Post

Αθλητές BMX, ο Sam για την Αυστραλία και η Alise για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και του χρόνου σχεδιάζουν να παντρευτούν!

5
Katie και Tommy Zaferes

Αγωνίζονται στο τρίαθλο για την Αμερική. Ο Tommy έκανε πρόταση γάμου στην Katie ενώ είχαν βγει για τρέξιμο. Συνηθισμένα πράγματα, δηλαδή!

6
Carmen Marton και Safwan Khalil

Ζευγάρι που δεν θέλεις να μπλέξεις σε καβγά μαζί τους. Είναι Αυστραλοί και αγωνίζονται στο τάεκβοντο! Είναι μαζί από το 2002.

7
Katelin Snyder και Nareg Guregian

Θα παντρευτούν φέτος. Προς το παρόν, όμως, είναι κωπηλάτες για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

8
Mitch Larkin και Emily Seebohm

Κολυμβητές της Αυστραλίας που γνωρίζονται εδώ και ένα χρόνο.

9
Alyce Burnett και Jordan Wood

Και αυτό το ζευγάρι αγωνίζεται με τα χρώματα της Αυστραλίας στο καγιάκ. Είναι μαζί 3 χρόνια και η μητέρα του Jordan είναι η προπονήτρια τους. Οικογενειακή επιχείρηση, δηλαδή!

10
Laura Trott και Jason Kenny

Χρυσοί Ολυμπιονίκες για την Μεγάλη Βρετανία στο άθλημα της ποδηλασίας. Πρόκειται για ιδιαίτερα… πικάντικη σχέση, αφού έγινε γνωστό ευρέως πως είναι μαζί όταν ο φακός τους έπιασε να φιλιούνται κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

11
Chris Walker – Hebborn και Siobhan – Marie O’Connor

Κολυμβητές για την Μεγάλη Βρετανία που γνωρίζονται εδώ και 2 χρόνια.

12
Georgie Twigg και Iain Lewers

Ξανακούσατε ποτέ για το χόκεϊ επί χόρτου; Αυτά τα πιτσουνάκια είναι αθλητές στο συγκεκριμένο σπορ για την Μεγάλη Βρετανία. Οι Ολυμπιακοί στο Λονδίνο θα τους μείνουν αξέχαστοι αφού εκεί γνωρίστηκαν.

13
Nicola Zagame και Johnno Cotterill

Άλλο ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και είναι μαζί από τότε. Είναι Αυστραλοί και παίζουν water polo.

14
Filippo Magnini και Federica Pellegrini

Οι εκπρόσωποι της Μεσογείου είναι αυτό το ζευγάρι εξ Ιταλίας. Είναι κολυμβητές και γνωρίστηκαν το 2011.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending