fbpx

Μάθε πώς ο καφές που προτιμάς να πίνεις σχετίζεται με το… στυλ σου!

Μέχρι τώρα ίσως να πίστευες ότι ο καφές που πίνεις – εάν φυσικά είσαι από αυτούς που δεν διανοούνται να ξεκινήσουν τη μέρα τους χωρίς αυτόν– είναι κάτι εντελώς τυχαίο… Κι αν τελικά δεν είναι;

Ήξερες όμως πως υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του καφέ της επιλογής σου και του στυλ σου; Ναι καλά διάβασες.

Είτε είσαι άντρας είτε κοπέλα, μπορείς να δεις πόσο σχετίζονται οι προτιμήσεις σου γενικά!

Πάμε να δούμε κατά πόσο κάτι τέτοιο ισχύει και για ‘σένα!

 

1
Caffé Americano –  Είσαι Μινιμαλιστής/τρια

Επιλέγεις τον σκέτο μαύρο καφέ, γι’ αυτό είσαι μάλλον άτομο της πόλης που κινείσαι συνήθως σε απαλές αποχρώσεις (neutrals). Εκτιμάς, ωστόσο το δυναμικό συνδυασμό του black and white. Όπως και ο Caffé Americano καφές που διαλέγεις στα Gloria Jean’s, έτσι κι εσύ, είσαι άμεσο άτομο – straight to the point. Φαίνεται εξάλλου και από τις στυλιστικές σου επιλογές!

2
Capuccino – Η κλασική επιλογή

Όπως και ο καφές της επιλογής σου, έτσι και το στυλ σου κινείται γύρω από κλασικές γραμμές. Είσαι δυνατός τύπος αλλά με ευαισθησίες, όπως τον Capuccino των Gloria Jean’s με την πυκνή, αλλά βελούδινα ομαλή γεύση του. Επιλέγεις διαχρονικά κομμάτια, όπως ένα καμηλόχρωμο παλτό, ακόμη και μια γούνα αν είσαι γυναίκα, ή πουλόβερ και μονόχρωμα ρούχα αν είσαι άντρας, σχεδιάζοντας να τα κρατήσεις στην γκαρνταρόμπα σου για πάντα!

3
Caffé Latte – Η cool-classic επιλογή

Βασικά είσαι chic, εξού και το classic, όμως με μια πιο χαλαρή διάθεση. Εκτιμάς την ευκολία στο ντύσιμό σου, γι’ αυτό επιλέγεις κυρίως κομμάτια denim, χαλαρά πουκάμισα/πουκαμίσες και ζεστά τρικά για το χειμώνα. Όπως και ο αγαπημένος σου Caffé Latte καφές από τα Gloria Jean’s, έτσι και τα σύνολά σου, χαρακτηρίζονται από στυλάτο ύφος και άνεση μαζί!

4
Espresso – The Downtown Girl/Boy

Με άλλα λόγια συχνάζεις στα πιο εμπορικά σημεία της πόλης – στο κέντρο δηλαδή! “Τολμηρό” και “δυναμικό” είναι λέξεις που περιγράφουν το στυλ σου, όπως περιγράφουν και τον εκλεκτό Espresso καφέ σου. Έτσι, δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και δεν διστάζεις να επενδύσεις σε έντονα (edgy) κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά, όπως τον έντονο και αρωματικό Espresso που θα επιλέξεις από τα Gloria Jean’s.

5
Iced Mocha – The trend-setter

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας μανιωδώς, ενώ στην γκαρνταρόμπα σου βρίσκονται πάντα τα πιο πρόσφατα κομμάτια της σεζόν. Σε αντίθεση με τους “κλασικούς”, θεωρείς πως το να επενδύεις σε κλασικά κομμάτια είναι βαρετό και χάσιμο χρόνου. Μαζί με τον αγαπημένο σου Iced Mocha καφέ από τα Gloria Jean’s, με σοκολάτα και σαντυγί, δοκιμάζεις και πειραματίζεσαι διαρκώς!

Εσύ ανήκεις σε κάποια κατηγορία;
Ή νιώθεις πως έχεις χαρακτηριστικά από διάφορες;

 

Πάντως ένα είναι το σίγουρο… χωρίς καφέ, δεν γίνεται!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending