fbpx

Ποδοσφαιριστές κοντοί σαν αποτσίγαρο!

Η παντοκρατορία της Barcelona τα τελευταία χρόνια απέδειξε πως και οι κοντοί μπορούν να παίξουν μπάλα και μάλιστα πολύ καλά. Άλλωστε, το δίδυμο Iniesta- Xavi μαζί με τον Messi, όλοι τους προϊόντα της La Masia είναι η απόδειξη πως πλέον έμφαση δίνεται στο στυλ που παίζει κανείς ποδόσφαιρο και όχι τη σωματοδομή του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, κοντοί ποδοσφαιριστές πάντα υπήρχαν, και κάπως έτσι μαζέψαμε αρκετούς, γνωστούς και άγνωστους και σας τους παρουσιάζουμε. Ποδοσφαιριστές που στους περισσότερους όσο μπόι τους λείπει, το ισοσκελίζουν με το ταλέντο τους, ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν θα φωνάξει κανείς για να κόψουν τα σύκα, ποδοσφαιριστές που κάνουν τον ύψους 1.68 Roberto Carlos να δείχνει γίγαντας!

1
Elton Gomes

Βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 54 εκατοστά και αν η λίστα αυτή είχε όνομα μάλλον θα ήταν το δικό του! Είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του από την Corinthians. O Βραζιλιάνος λιλιπούτειος χαφ πέρασε και από την Ευρώπη για λογαριασμό της Steaua το 2007 ενώ από το 2011 βγάζει το ψωμί του στη Σαουδική Αραβία και την Al – Fateh!

2
Jafal Rashed

Για 19 χρόνια (1990-2009) έπαιζε ποδόσφαιρο στην πατρίδα του, Qatar, και την Al Sadd ενώ ήταν και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του. Το ύψος του (1.55μ.) βλέπετε, δεν αποτέλεσε εμπόδιο να κάνει μια σπουδαία καριέρα για τα δικά του standard ενώ η φωτογραφία είναι από την τιμητική του το 2009 απέναντι στη φημισμένη Milan.

3
Diego Buonanotte

Ξέραμε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από το πέρασμα του από τη φημισμένη River Plate και την Malaga, τον μάθαμε ακόμα καλύτερα από την ΑΕΚ Αθηνών. Με ύψος μόλις 1.60μ. δεν μπορεί να λείπει από καμιά, τέτοιου είδους, λίστα. Ένας από τους πολλούς που χαρακτηρίστηκαν ως “ο νέος Maradona” με μάλλον καθοδική, όμως, πορεία στην καριέρα του. Η φετινή χρονιά θα τον βρει στη Χιλή και την Universidad Catolica.

4
Ludovic Giuly

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Lyon, έφτασε μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης με την εκπληκτική Monaco το 2004 ενώ για μια τριετία αγωνίστηκε στην Barcelona (2004-2007). Αγωνίστηκε επίσης στη Roma, προτού επιστρέψει στην πατρίδα του, Γαλλία, και την PSG. Επέστρεψε στη Monaco το 2011 ενώ από το 2013 αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας. Κυρίες και κύριοι, είναι ο Ludovic Giuly με ύψος 1.64μ.!

5
Romario

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών αλλά είναι και ένας από τους πλέον κοντούς ποδοσφαιριστές του κόσμου αφού το 1.65μ. από το οποίο βλέπει τον κόσμο, τον τοποθετεί με δόξα και τιμή σε αυτή την κατηγορία.  Πέρασε ανάμεσα σε άλλες από την μεγάλη Barcelona, την PSV Eindhoven και την Valencia. Από το 2011 σκοράρει και στην πολιτική αφού είναι στη βραζιλιάνικη σύγκλητο!

6
Μίμης Δομάζος

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα και με πολύ μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό που δεν φημιζόταν όμως για το ύψος του! Ο “στρατηγός” Μίμης Δομάζος έχει ύψος μόλις 1.65μ., κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν τον εμπόδισε να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Στη φωτογραφία, πλάι στον ψηλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, Αντώνη Αντωνιάδη, με την εικόνα να μιλάει από μόνη της!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending