fbpx

Επιστροφή στο Πανεπιστήμιο: Τα 4 πιο ιδανικά outfits!

Επιστρέφουμε σιγά-σιγά πίσω στα Πανεπιστήμια και το μεγάλο “βασανιστικό” κομμάτι ξαναρχίζει. Τι να βάλω σήμερα;

Βρήκα λοιπόν για εσάς, τα κατάλληλα outfits που και φέτος θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το look σας, χωρίς να παιδεύεστε και να ζορίζεστε πρωινιάτικα.

Αν πρέπει να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά για να εφοδιάσετε την γκαρνταρόμπα σας, τότε σίγουρα να αγοράσετε τζιν και τρικά τα οποία θα σας βολέψουν πάρα πολύ.

Ποια είναι τα 4 πιο ιδανικά outfits;

1
Jeans με T-shirt

Συνδύασε μαύρο τζιν με γκρίζα μπλούζα ή ό,τι άλλο χρώμα θέλεις, φτάνει να είναι μονόχρωμη. Από κάτω βάλε τα sneakers σου. Μπορείς να δέσεις στη μέση ένα πουκάμισο και για τις πιο κρύες μέρες βάλε από πάνω το jacket ή το bomber jacket σου!

2
Jeans με τρικό

 

Συνδύασε croped ripped τζιν με ένα sweatshirt. Βάλε από κάτω μια long-line φανέλα και τα sneakers σου. Μπορεί να είναι απλό, αλλά είναι πολύ ωραίο και street style ταυτόχρονα.

3
Joggers με τρικό

Βάλε χακί joggers και συνδύασε τα με ριγέ sweater και τα vans σου. Εύκολο, απλό, stylish.

4
Casual outfit με φόρμες

Αν είσαι πιο αθλητικός τύπος και σου αρέσει το πιο “χαλαρό” ντύσιμο τότε επέλεξε να βάλεις ένα monochrome outfit με τις φόρμες σου.

Αυτό το outfit είναι πολύ πιο stylish από ένα άλλο οποιοδήποτε outfit με φόρμες.

Εσύ ποιο από τα 4 outfits θα φορούσες στο Πανεπιστήμιο;

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending