fbpx

Πίσω στο Πανεπιστήμιο: Όσα ευχόμαστε να μεν συμβούν (τζιαι) φέτος!

Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά-σιγά τζιαι η επιστροφή στο πανεπιστήμιο εν όλο τζιαι πιο κοντά. Για κάποιους ίσως είναι κάτι ευχάριστο – για άλλους, όι τζιαι τόσο.

Ότι τζιαι να ‘ναι όμως, υπάρχουν κάποια πράματα τα οποία εσυνέβησαν σε κάποιο έτος (ή πάλε όι) τζιαι εύχεσαι να μεν σου τύχουν!

Ποια είναι τα πράματα που εύχεσαι να μεν συμβούν (τζιαι) φέτος στο πανεπιστήμιο;

 

1
Μη ευνοϊκό ωρολόγιο πρόγραμμα

Το ωρολόγιο πρόγραμμα πάντα αποτελεί τη βάση του εξαμήνου. Πάνω του στηρίζεται το πώς θα πάει ούλλο το εξάμηνο.

Σίουρα το πρώτο πράμα που σου έρκεται μες το νου τζιαι παρακαλάς να μεν συμβεί, είναι το ένα μάθημα να εν πίσω που το άλλο τζιαι να φκάλεις όλη τη μέρα στο πανεπιστήμιο!

2
Μία εξέταση μετά την άλλη

Ακόμα ένα πράμα που σίουρα εύχεσαι να μεν γίνει, είναι να συμπληρώσεις μια εβδομάδα στο πανεπιστήμιο, να δεις τα syllabus των μαθημάτων τζιαι να συνειδητοποιήσεις ότι η μία ενδιάμεση ακολουθεί την άλλη!

Τι κάμνεις σε έτσι περίπτωση; Κάποιο τάμα τζιαι πίστη σε θαύμα!

3
Χαλασμένες φωτοτυπικές τζιαι υπολογιστές

Σίουρα εν πολλές οι φορές που είπες να πάεις να βγάλεις φωτοτυπία τις σημειώσεις σου τζιαι εμετάνιωσες την ώρα τζιαι τη στιγμή.

Ο λόγος; Είτε ήταν χαλασμένες τζιαι εσπάζαν τα νεύρα σου γιατί πάλε θα έπρεπε να πάεις βιβλιοπωλείο, είτε επάλευκες με τον υπολογιστή επείδη εμάγκωνε!

4
Μη συνεργάσιμοι συμφοιτητές

Ένα ακόμα πράμα που εύχεσαι να μεν συμβεί τη φετινή χρονιά σίουρα είναι να μεν έσσιεις ομαδικές εργασίες τζιαι να πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που δεν ενδιαφέρουνται όσον εσύ.

Να πρέπει να πιέζεσαι να τα κάμεις ούλλα εσύ μπας τζιαι πιάσεις κανένα καλό βαθμό! Ε όι! Μεν αφήνεις έτσι αδικίες να συμβαίνουν!

5
Να πέσει ο server την ώρα των εγγραφών

Το μόνο πράμα που παρακαλάς να μεν συμβεί, αλλά ίσως τζιαι το πιο αναμενόμενο, αφού ούλλοι μας είμαστε συντονισμένοι πριν καν ξεκινήσουν οι εγγραφές, για να προλάβουμε να γραφτούμε στις ώρες που θέλουμε.

Αποτέλεσμα; Μπορεί να μαγκώσουν ούλλα τζιαι να φάεις πάνω που μιαν ώρα να εγγραφείς.

6
Ιστοσελίδα: Loading…

Ίσως το πιο σπαστικό πράμα ειδικά άμαν τεμπελιάσεις τζιαι εν έσσιεις τις σημειώσεις τυπωμένες! Να μεν φορτώνει η ιστοσελίδα! Το κερασάκι στην τούρτα; Άμαν έσσιεις τζιαι εξέταση την επόμενη μέρα τζιαι έμεινες τελευταίο λεπτό – πάλε!

Μην ξεχνάς πως πολλές φορές όταν εστιάζουμε σε εκείνα που εν θέλουμε, εν εκείνα που θα συμβαίνουν.

Οπότε εστίασε στα θετικά τζιαι σκέφτου πως για να είσαι στη θέση που είσαι, μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι τζιαι να συμβεί!

Καλή μας αρχή! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending