fbpx

Πώς θα έμοιαζαν γνωστά ξένα προϊόντα αν ήταν… κυπριακά;

Ξέρουμε όλοι ότι οι Κυπραίοι αφήνουν το στίγμα τους σε ό,τι κάνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη έμπνευση και στοιχεία από την παράδοση μας.

Ας δούμε πώς θα ήταν μερικά προϊόντα αν τα είχαν φτιάξει Κυπραίοι!

Θα βλέπαμε κάτι τέτοιο:

 

1
Πρρρίο!

Το Whiskas για γάτες, αν είχε δημιουργηθεί στην Κύπρο θα ήταν φαγητό για γαϊδουράκια και θα ονομαζόταν Πρρρίο! Τα συστατικά του Πρρρίο donkey food θα ήταν κυρίως τα χαρούπια, άχερο και γρασίδι!

2
Αγρινόν!

Αν το Red Bull ήταν κυπριακό προϊον, θα λεγόταν Αγρινόν και θα είχε για logo δυο αγρινά αντί για ταύρους! Το Red bull δίνει φτερά αλλά το Αγρινόν δίνει… κέρατα! Γι’ αυτό μην το δώσετε στο αγόρι σας!

3
iPad!

Αν το iPad είχε φτιαχτεί στην Κύπρο θα λεγόταν iPattixos και θα είχε για logo μισή παττίχα δαγκωμένη, αντί για μήλο! Το iPattixos θα το έφτιαχνε ο Στελλής ο Δουλειάς (αντίστοιχο του Steve Jobs)!

4
Στάρπακς!

Το Starbucks αν ήταν κυπριακή εταιρία θα λεγόταν Στάρπακς και θα ήταν καφενές! Θα σέρβιρε κυπριακό καφέ αντί για espresso και φραπέ αντί για Frappuccino! Και οι πελάτες θα ήταν όλοι με τους iPattixous τους να συνομιλούν και να γράφουν τις σκέψεις τους!

5
Ασσόδυο!

Αν η Dominos Pizza ήταν κυπριακή, θα λεγόταν Ασσόδυο επειδή το logo της προφανώς συμβολίζει ζάρια και όχι κομμάτια ντόμινο. Θα παράγγελνες σίγουρα την Έξτρα-Μιάλη, για να φάεις με την παρέα σου.

Μετά την κατανάλωση της πίτσας, θα προσφερόταν συμβολικά τάβλι για να ολοκληρωθεί η εμπειρία του του φαγητού με το Ασσόδυο!

Εσύ ποιο θα αγόραζες;

Ευχαριστούμε τον George Charalambous για την επεξεργασία των φωτογραφιών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending