fbpx

Το romantic outfit του φθινοπώρου που θα λατρέψεις!

Γεια σας, γεια σας, γεια σας!

Είμαι η Μελίνα και αυτό είναι το πρώτο μου post στο StudentLife Trends! Eίμαι κατενθουσιασμένη για την ευκαιρία που μου δίνεται μέσα από το Internship στο StudentLife και γεμάτη όρεξη για τη δημιουργία υλικού κάθε εβδομάδα! Από εμένα μπορείτε να περιμένετε νεανικά και wearable looks για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σήμερα λοιπόν, όπως βλέπετε και στον τίτλο, επέλεξα ένα φθινοπωρινό romantic outfit.

Πάμε να το δούμε:

IMG_2606

IMG_2524Όταν μιλάμε για romantic outfit, μία πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό μας είναι τα απαλά χρώματα, τα λεπτά και κεντητά υφάσματα και τα floral patterns.

IMG_2622

IMG_2474

Εγώ επέλεξα να φορέσω αυτή την κρεμ λινή μπλούζα, η οποία με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή που την είδα εξαιτίας του ιδιαίτερου κοψίματος της στα μανίκια και στην περίμετρό της.

Εμπνέει από μόνη της το ρομαντικό vibe για το οποίο μιλάμε, γι’ αυτό και επέλεξα να την συνδυάσω με το super high waisted jean παντελόνι μου, για ένα πιο απλό και safe look.

IMG_2625

Για παπούτσια επέλεξα oxford shoes, τα οποία ως σχήμα και ως σχέδιο είναι πιο κλασσικά και ρομαντικά, αλλά τα συγκεκριμένα επειδή είναι metallic προσθέτουν μία πιο μοντέρνα πινελιά στο όλο σύνολο.

IMG_2662IMG_2617

Προτίμησα να κρατήσω το outfit όσο πιο απλό γίνεται, γι’ αυτό και τα μόνα αξεσουάρ που έβαλα ήταν τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια μου και τα ασημένια δακτυλίδια μου. Όσον αφορά το hairstyle έκανα μία χαμηλή αλογοουρά με ένα ιδιαίτερο δέσιμο!

Μπλούζα από SheInside

Παντελόνι από Stradivarius

Oxford shoes από Stradivarius

Και το quote για αυτή την εβδομάδα
“Nothing worth having, comes easy.”

Δες επίσης: Outfit της εβδομάδας: Βγαλμένο από παραμύθι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending