fbpx

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το lifestyle! (Greek version)

Κυρίες (που λατρεύεται τέτοιου είδους άρθρα) και κύριοι (που έχετε το κουτσομπολιό στο αίμα σας) είχαμε υποσχεθεί μια σειρά άρθρων με ζευγάρια που το 1/2 αποτελείται από ποδοσφαιριστές και το άλλο 1/2 από πρόσωπα του lifestyle. Και αφού παρουσιάσαμε, ήδη, τα κυπριακά ζευγάρια ήρθε η στιγμή και για τα ελληνικά!

Χωρίς παραπάνω καθυστέρηση (δεν χρειάζεται άλλωστε), χαλαρώστε και απολαύστε ζευγάρια που έκαναν το ποδόσφαιρο και το lifestyle ένα!

1
Τραϊανός Δέλλας – Γωγώ Μαστροκώστα

Ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια ο Τράι και η Μαστροκώστα πέρασαν και από την Κύπρο όταν ο “Κολοσσός” έπαιζε στην Ανόρθωση το 2008. Από τους πρώτους διδάξαντες αυτής της κατηγορίας στην Ελλάδα, έχουν μαζί και ένα παιδί. Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι πως η γνωστή γυμνάστρια / μοντέλο υπέφερε από καρκίνο με τον πρώην ποδοσφαιριστή, ωστόσο, να είναι δίπλα της και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Απαραίτητη, επίσης, πληροφορία για τους απανταχού κουτσομπόληδες είναι πως η Γωγώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη από τον Δέλλα!

2
Ντέμης Νικολαίδης – Δέσποινα Βανδή

Θα μπορούσαν να θεωρηθούν και οι “Beckham της Ελλάδας” αφού πάνω – κάτω τον ίδιο καιρό επισημοποιήθηκε η σχέση τους. Άσε που τα κορίτσια ακόμα ανατριχιάζουν όταν βλέπουν εκείνο το βίντεο που η Βανδή αφιερώνει τραγούδι της στον Ντέμη. Όπως και να έχει, άλλο ένα ευτυχισμένο ζευγάρι (πρώην) ποδοσφαιριστή – τραγουδίστριας με την ευτυχία τους να συμπληρώνεται από τα 2 παιδιά τους ενώ όπως και ο Τραϊανός με την Μαστροκώστα, έτσι και ο Ντέμης είναι 5 χρόνια μικρότερος από την Βανδή. Άξιο αναφοράς, επίσης, πως και οι 2 γεννήθηκαν στην Γερμανία.

3
Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλλη

Ο αρχηγός της Εθνικής που έκανε τον απανταχού ελληνισμό περήφανο το 2004 είναι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια με το μοντέλο (και playmate το 2001) Ιωάννα Λίλη. Έχουν μαζί 2 παιδιά ενώ παρά τις φήμες περί χωρισμού πριν μερικά χρόνια, είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Θοδωρής, ευρωβουλευτής σήμερα, θυμίζουμε πέρα από ποδοσφαιριστής υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4
Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου

39 ετών η Αγγελική Ηλιάδη, 25 ο Σάββας Γκέντσογλου. Όπως καταλαβαίνετε, όμως, η διαφορά ηλικίας όχι μόνο δεν τους απασχολεί αλλά αντίθετα απολαμβάνουν τον έρωτα τους (και πολύ καλά κάνουν!) ενώ έχουν και ένα παιδί μαζί. Η σχέση τους, πάντως, είναι εξ αποστάσεως αφού φέτος ο μέσος αγωνίζεται στην Hajduk Split με την τραγουδίστρια να παραμένει στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

5
Ελένη Χατζίδου – Άρης Σοϊλέδης

Ζευγάρι που θα απολαμβάνουμε στην Κύπρο αφού ο Ελλαδίτης μπακ ανήκει στο δυναμικό της Ομόνοιας από το καλοκαίρι με την γνωστή τραγουδίστρια να πηγαινοέρχεται προκειμένου, όπως η ίδια δήλωσε, να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Είναι μαζί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, συγκεντρώνοντας τα flash της δημοσιότητας με κάθε ευκαιρία αφού τα social media είναι γεμάτα φωτογραφίες του από τρυφερές στιγμές. 

6
Νίκος Καράμπελας – Αμάντα Λογκαδιάνου

Ακόμα ένα ζευγάρι ποδοσφαιριστή και μοντέλου. Παντρεύτηκαν πέρσι το καλοκαίρι στη Μύκονο, γνωρίζονται, όμως, εδώ και 8 χρόνια και όπως δήλωσε η πρώην playmate ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (so sweet!). Από το καλοκαίρι ο 31χρονος αμυντικός ανήκει στον Άρη Θεσσαλονίκης κάτι που σημαίνει πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές λόγω της παρουσίας της Αμάντα στο γήπεδο.

7
Παναγιώτης Κονέ – Χριστίνα Στεφανίδη

Ζευγάρι που συχνά – πυκνά συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας είναι αυτού του ποδοσφαιριστή της Udinese με το γνωστό μοντέλο αφού δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτα τους δημόσια. Από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις που το ποδόσφαιρο συνάντησε το lifestyle αφού είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια με τον γάμο να μην είναι στα άμεσα τους σχέδια. Εξάλλου, ζουν ήδη σαν παντρεμένοι αφού συζούν στην Ιταλία, όπου και παίζει ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ο γεννημένος στα Τίρανα μέσος.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending