fbpx

Dolce & Gabbana: Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό fashion show!

Δε θα μπορούσα να μην κάνω άρθρο για το συγκεκριμένο fashion show, αφού o Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana είναι από τους πιο αγαπημένους μου σχεδιαστές!

Κατά τη διάρκεια εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο την Κυριακή, παρουσίασαν την ανοιξιάτικη συλλογή 2017 τους, σε ένα χώρο που συζητήθηκε πολύ!

Πάμε να δούμε τα 5 highlights από το fashion show:

1
Χώρος: “Tροπικός παράδεισος”

Ο χώρος μετατράπηκε σε ιταλικό τροπικό παράδεισο όπως γράφει και η φωτιζόμενη πινακίδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαδρόμου. Τα φωτιζόμενα δέντρα και η άμμος ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της συλλογής και έκαναν τους παρευρισκόμενους να νιώθουν ότι όντως βρίσκονται σε παράδεισο!

2
Το show άνοιξε με …

Καθώς χαμήλωσαν τα φώτα για να ξεκινήσει το show, άρχισαν να μπαίνουν χορευτές κι έτσι το show άνοιξε χορευτικά με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

3
Ρούχα εμπνευσμένα από την ιταλική κουλτούρα

Μετά το χορευτικό το show, άρχισαν να έρχονται τα μοντέλα με τα εντυπωσιακά τους ρούχα. Οι σχεδιαστές έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς την Ιταλία και αυτό φάνηκε από τα prints που είχαν πάνω στα ρούχα τους όπως: χωνάκια παγωτού, σπαγγέτι μακαρόνια, ψάρια, κοκτέιλ και πίτσες.

4
Παπούτσια που κυριολεκτικά λάμπουν 

Οι σχεδιαστές έδωσαν λάμψη στα ρούχα τους, ολοκληρώνοντάς τα με φωτιζόμενες τιάρες και παπούτσια!

5
Ποιοι παρευρέθηκαν εκεί;

annadelloguestsΔε θα μπορούσαν να λείπουν από το show διάσημοι fashion bloggers και editors όπως: η Negin Mirsalehi, η Kristina Bazan, η Anna Dello Russo.

Μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη την συλλογή εδώ.


Εσένα πώς σου φάνηκε η συλλογή των Dolce & Gabbana;

 

Δες επίσης: Tommy Hilfiger x Gigi Hadid: Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό fashion show! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending