fbpx

Ο κόσμος της fashion blogger Δάφνιας Νεοφύτου!

Κοινό μας στοιχείο ο κόσμος της μόδας, του στυλ και της ομορφιάς!

Με τη γλυκύτητατη Δάφνια γνωριστήκαμε μέσω Instagram, ποτέ από κοντά. Είναι όμως λες και την ξέρω χρόνια (απίστευτο πράγμα ο κόσμος των social media δεν είναι)! Είναι άτομο χαρούμενο με positive vibes, σίγουρα τη θες στην παρέα σου και δίνει μοναδικά tips για στυλ και ομορφιά!

Η Δάφνια ζει στην Αθήνα γι’ αυτό και η συνέντευξη έγινε διαδικτυακά! Ομορφιά μου σε περιμένω Κύπρο να ξέρεις!

Πάμε να δούμε τι μας είπε:

Πότε δημιούργησες το προσωπικό σου blog και ποια είναι η φιλοσοφία του;

Πριν 2 χρόνια, ενώ βρισκόμουν στο τρίτο έτος της σχολής μου, έχοντας την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου για τη μόδα και την ομορφιά, αλλά και να «εκμεταλλευτώ» με έναν πιο δημιουργικό τρόπο τις ατελείωτες ώρες που περνούσα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου.

Τι θα ανακαλύψει κάποιος που θα το επισκεφτεί;

Μέσα από το Life- Report και τώρα τελευταία και με το Snapchat έχω την δυνατότητα να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς φίλους μου στυλιστικές προτάσεις, τα προϊόντα ομορφιάς που έχω πάντα στην τσάντα μου, αλλά και τα πιο in μέρη για να συχνάσεις στην Αθήνα αλλά και στα ταξίδια που κάνω. To site είναι καλαίσθητο, με πολλές δυνατότητες και σύντομα θα περιέχει πιο πολύ υλικό με νέες ιδέες.

daphnia3

Το προσωπικό σου στυλ πώς θα το περιέγραφες;

Μέσα από το blog μου έχω την δυνατότητα να πειραματίζομαι, αλλά με μια λέξη θα σου πω πως φοράω ότι με κάνει να νιώθω άνετα και happy! Μου αρέσει να ζω στιγμές με τα ρούχα μου και αυτό άλλωστε είναι και το point του blog μου, ότι πρέπει να τα φοράς και να είσαι αυθόρμητη και ο εαυτός σου!

Αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου;

Αχ πολλά αλλά έχω μια εμμονή με τις τσάντες, τα παπούτσια και τα γυαλιά, γενικά μου αρέσει να επενδύω σε αξεσουάρ γιατί είναι αυτά τα οποία κάνουν την διαφορά και μπορούν ακόμη και το πιο casual ντύσιμο να το κάνουν εντυπωσιακό!

daphnia2

Ποιες τάσεις για το φθινόπωρο του 2016 έχεις ξεχωρίσει;

Αγαπώ τα 90’s και φέτος που είναι πιο τάση, δεν φαντάζεσαι πόσο έχω ξετρελαθεί! Chokers και lingerie tops, αλλά και φορέματα στο ίδιο ύφος είναι τα must-have που μια κοπέλα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της… Ααα και πες ναι στο σκουρόχρωμo κραγιόν – τύπου σκούρο burgundy!

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου οίκοι μόδας και brands;

Δεν είμαι fan να φοράω ρούχα μεγάλων σχεδιαστών μόδας, αλλά και να ήμουν δε θα μου άρεσε να τα κυκλοφορώ με κάτι τέτοιο στην Αθήνα σε περίοδο κρίσης.

Παρόλο αυτά έχω αγαπώ όπως όλες μας brands όπως τα Stradivarius και ΖΑRA, πεθαίνω με τα αξεσουάρ από Accessorize όπως επίσης πότε δεν λέω όχι σε ένα ζευγάρι παπούτσια από Adidas -γιατί μου αρέσει η άνεση και το style! Γενικά μου αρέσουν brands τα οποία έχουν value for money προϊόντα και είναι προσιτά σε όλους μας.

Μια γυναίκα που θεωρείς fashion icon;

Επειδή έχω τελειώσει θεατρολογία θεωρώ fashion icon την Αudrey Hepburn , αφού πάντα ήταν κομψή, απέφευγε το sexy στυλ και προτιμούσε να προκαλεί το θαυμασμό με την κομψότητα και την σεμνότητά της.

negindaphnia

Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν αποχωρίζεσαι;

Παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα σχολαστική με το καθημερινό μου μακιγιάζ δεν αποχωρίζομαι την ενυδατική μου, αλλά και την αντηλιακή μου καθώς και την μαύρη μάσκαρα μου!

Ένα αντικείμενο πόθου για τη νέα σεζόν; Κάτι δηλαδή που θέλεις να αποκτήσεις.

Χμμ μπορώ να απαντήσω πολλά χαχαεε δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά ένα mum’s jeans και μια μαύρη mini bag είναι σίγουρα στο wishlist των αγορών μου!

daphnia4

Τι άρωμα φοράς;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο που φοράω καθημερινά αλλά τον τελευταίο καιρό έχω ξετρελαθεί με το Good Girl από Carolina Herrera, αν δεν το έχεις δοκιμάσει νομίζω πως ένα ψέκασμα θα σε κάνει να γίνεις λίγο good και sexy girl στην στιγμή!

Ένα βιβλίο που διάβασες πρόσφατα;

Δεν είμαι fan των βιβλίων, συγγνώμη αν σε απογοήτευσα. Βέβαια τον τελευταίο καιρό πριν κοιμηθώ ρίχνω μερικές ματιές στο How to be a Parisian και το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα αν είσαι fan του Παρισίου, αλλά και του στυλ τους!

daphnia-1

Αγαπημένος σου προορισμός για shopping στο εξωτερικό και ένα κατάστημα;

Λονδίνο καθώς εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα και ήδη ανυπομονώ για το επόμενο μου ταξίδι εκεί. Τοpshop και Urban Outfitters είναι μερικά από τα αγαπημένα μου καταστήματα στο Λονδίνο εννοείται βέβαια και το Primark, ποιος μπορεί να αντισταθεί στο cheap shopping!

Ένα στέκι σου στην Αθήνα;

Eπειδή μένω προς τα βόρεια μου αρέσει πολύ η Κηφισιά και ένα από τα μέρη που τώρα τελευταία επισκέπτομαι είναι το Different Beast. Θα καταλάβεις τον λόγο αν το ψάξεις στο Instagram! Τrust me πρέπει να το επισκεφτείς αν έρθεις προς τα έδω!

Ένα όνειρό σου για το μέλλον;

Θα ήθελα να ταξιδέψω τον κόσμο να ζήσω υπέροχες εμπειρίες και να μπορώ να μοιραστώ όλες αυτές τις ωραίες στιγμές με τους διαδικτυακούς μου φίλους.

2

Follow her: Life- Report
Facebook
Instagram

Twitter 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending