fbpx

Τα 3 καλύτερα πινέλα για την τέλεια εφαρμογή του foundation σου!

Τα πινέλα στο μακιγιάζ είναι απολύτως απαραίτητα για την τέλεια εφαρμογή των προϊόντων. Η βάση στο μακιγιάζ, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αφού η τέλεια εφαρμογή του foundation θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα προϊόντα να απλωθούν ομοιόμορφα και σωστά.

Το κάθε πινέλο δίνει και διαφορετικό τελείωμα στη βάση σας, όπως επίσης και διαφορετική κάλυψη. Πάμε να δούμε 3 διαφορετικά πινέλα για την εφαρμογή του foundation και τα αποτελέσματα που δίνει το κάθε ένα!

1
Real techniques expert face brush:

Αποτέλεσμα εικόνας για real technique expert brush

Αυτό το πινέλο είναι από τα αγαπημένα μου για την εφαρμογή της βάσης μου. Είναι πυκνό με κοντές τρίχες και επιτρέπει τις κυκλικές κινήσεις για τέλειο σβήσιμο κι εφαρμογή του foundation σας. Επίσης το πινέλο αυτό δίνει περισσότερη κάλυψη λόγο της πυκνότητας των τριχών του.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

2
Real techniques miracle complexion sponge:

Αποτέλεσμα εικόνας για real technique sponge

Μπορεί να μην είναι πινέλο, αλλά είναι υπέροχο για την εφαρμογή της βάσης σας. Τα σφουγγαράκια έχουν γίνει πολύ χρήσιμα και έχουν αρχίσει να παίρνουν την θέση των πινέλων, ακόμα και για την εφαρμογή concealer και πούδρας.

Με ταμποναριστές κινήσεις, αυτό το σφουγγαράκι μπορεί να σας δώσει την τέλεια κάλυψη και εφαρμογή foundation χωρίς γραμμές σε πολύ λίγο χρόνο, κάνοντας το την τέλεια επιλογή για κοπέλες που θέλουν να είναι έτοιμες και περιποιημένες σε πολύ λίγο χρόνο!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

3
ΜΑC 187 duo fibre foundation brush:

Αποτέλεσμα εικόνας για mac 187 duo fibre brush

To πινέλο αυτό έχει χοντρές διπλές συνθετικές τρίχες, βοηθώντας στην τέλεια εφαρμογή του foundation δίνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το πινέλο αυτό είναι κατάλληλο για κοπέλες που δεν χρειάζονται πολλή κάλυψη για την βάση τους.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Εσύ ποιο θα διάλεγες για την εφαρμογή της βάσης σου?
xxx

 

Δες επίσης: 5 πινέλα μακιγιάζ που είναι απαραίτητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending