fbpx

Outift της εβδομάδας: Πώς να ντυθείς γρήγορα για τη βραδινή σου έξοδο!

Πόσες φορές σας πρότειναν να πάτε για ποτό και αρνηθήκατε γιατί δεν ξέρατε τι να βάλετε; Είμαι σίγουρη ότι αυτό έτυχε πάρα πολλές φορές, σε όλες μας!

Γι’ αυτό κι εγώ είπα πώς θα βρω ένα safe outfit που να είναι ταυτόχρονα stylish και sexy και να είναι ιδανικό για βραδινή έξοδο. Έτσι θα μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο outfit!

Πάμε να το δούμε:
img_2037

img_2032Εγώ συνδύασα το μαύρο lace top μου που είναι must-have αυτή την περίοδο! Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο sexy μπορεί να βάλει σε μια βραδινή της έξοδο και αυτό γιατί θυμίζει lingerie (δηλαδή γυναικεία εσώρουχα). Αυτό που την κάνει τόσο ιδιαίτερη είναι η επενδυμένη δαντέλα, και οι ιδιαίτερα λεπτές τιράντες της (straps)!

img_2050

img_2043img_2045Το ψηλόμεσο παντελόνι είναι αυτό που κάνει το όλο outfit ακόμα πιο sexy μιας και τονίζει τις καμπύλες κάθε γυναίκας!

Εγώ προτείνω πάντα να το αγοράζετε ένα size μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε συνήθως! Και ο λόγος είναι ότι θα σας κάνει πιο αδύνατες! Ειδικά αν βάλετε ζώνη στη μέση (λάθος μου που δεν έβαλα) και πέφτει πιο loose από κάτω το παντελόνι, θα φαίνεται ότι χάσατε λίγους πόντους και σας είναι λίγο μεγαλούτσικο!

Βρες το outfit: 

lace top

high waisted jeans

lace choker 

 

Δες επίσης: Outfit της εβδομάδας: To midi αέρινο φόρεμα, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending