fbpx

Όταν η τρίτη ηλικία κάνει Ντου κατά την διάρκεια ενός αγώνα!

Πολλές φορές έχουμε δει να διακόπτονται αγώνες από επιθέσεις οπαδών, από ρίψεις αντικειμένων και μερικές φορές από ζώα. Όταν όμως διακοπεί ένας αγώνας, επειδή ένας ηλικιωμένος έχει την φαεινή ιδέα να διασχίσει το γήπεδο, τότε η διακοπή παίρνει άλλες διαστάσεις!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο περιπτώσεις από παππούδες και γιαγιάδες που ανενόχλητοι πέρασαν από την μια άκρη του γηπέδου μέχρι την άλλη, χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι εκείνη τη στιγμή παιζόταν ποδόσφαιρο!

1
Πού πας ρε γιαγιά;

Έτσι ξαφνικά αυτή η Ελληνίδα γιαγιά διέσχισε το γήπεδο κατά την διάρκεια ενός αγώνα παιδιών. Ο διαιτητής μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, διέκοψε τον αγώνα μέχρι η γιαγιούλα με την μαγκούρα της να περάσει εκτός γηπέδου! Όπως είπε και η ίδια βιαζόταν να πάει σε μια δουλεία και γι’αυτό πέρασε μέσα από το γήπεδο.

2
Ο πιο cool παππούς ever!

Τι και αν του φώναζαν “παππού είσαι οφσάιντ”, συγκεκριμένος παππούς ήθελε να φτάσει ανοιχτό τον φούρνο και μπούκαρε μέσα στο γήπεδο. Το περιστατικό με τον ηλικιωμένο έγινε στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσιολογικό, ο αγώνας διεκόπη μέχρι ο παππούς να βγει από το γήπεδο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending