Όταν η τρίτη ηλικία κάνει Ντου κατά την διάρκεια ενός αγώνα!

Adamos Michael
Communication and Marketing Student

Πολλές φορές έχουμε δει να διακόπτονται αγώνες από επιθέσεις οπαδών, από ρίψεις αντικειμένων και μερικές φορές από ζώα. Όταν όμως διακοπεί ένας αγώνας, επειδή ένας ηλικιωμένος έχει την φαεινή ιδέα να διασχίσει το γήπεδο, τότε η διακοπή παίρνει άλλες διαστάσεις!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο περιπτώσεις από παππούδες και γιαγιάδες που ανενόχλητοι πέρασαν από την μια άκρη του γηπέδου μέχρι την άλλη, χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι εκείνη τη στιγμή παιζόταν ποδόσφαιρο!

1Πού πας ρε γιαγιά;

Έτσι ξαφνικά αυτή η Ελληνίδα γιαγιά διέσχισε το γήπεδο κατά την διάρκεια ενός αγώνα παιδιών. Ο διαιτητής μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, διέκοψε τον αγώνα μέχρι η γιαγιούλα με την μαγκούρα της να περάσει εκτός γηπέδου! Όπως είπε και η ίδια βιαζόταν να πάει σε μια δουλεία και γι’αυτό πέρασε μέσα από το γήπεδο.

2Ο πιο cool παππούς ever!

Τι και αν του φώναζαν “παππού είσαι οφσάιντ”, συγκεκριμένος παππούς ήθελε να φτάσει ανοιχτό τον φούρνο και μπούκαρε μέσα στο γήπεδο. Το περιστατικό με τον ηλικιωμένο έγινε στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσιολογικό, ο αγώνας διεκόπη μέχρι ο παππούς να βγει από το γήπεδο.