fbpx

Οι πιο πετυχημένες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που όλοι ξεχωρίσαμε!

Τι κι αν έχουν περάσει χρόνια, οι αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις θα είναι πάντα οι καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία και όχι μόνο!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος για πολλούς και γι’ αυτό το λόγο βρήκαμε κάποιες από τις πιο πετυχημένες διαφημίσεις της τηλεόρασης και που μας άρεσε να τις βλέπουμε και έμειναν χαρακτηριστικές στη μνήμη μας.

Δες τι βρήκαμε για ‘σένα:

1
“Ήσουνα φρόνιμη φέτος;” – Serano

Μια διαφήμιση που σίγουρα όλοι θυμόμαστε από τους ξηρούς καρπούς Serano, με την μικρή να κάθεται στα πόδια του Άγιου Βασίλη και να την ρωτάει  “ήσουνα φρόνιμη φέτος;

Αν και η διαφήμιση είχε να κάνει με ξηρούς καρπούς, οι περισσότεροι θυμούνται πιο έντονα και χρησιμοποιούν ακόμη τη συγκεκριμένη φράση παρά το προϊόν!

2
Coca Cola

Από τις πιο χαρακτηριστικές διαφημίσεις των παιδικών μας χρόνων. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca Cola που είχαν στιγματίσει τη δεκαετία του ’90 και μας ενθουσίαζαν πάρα πολύ.

Στο πιο πάνω video,  βλέπουμε το χαρακτηριστκό Coca Cola truck να έχει πάνω τον Άγιο Βασίλη και να πίνει το αγαπημένο του αναψυκτικό. Αυτό το truck αγαπήθηκε τόσο πολύ, που πλέον κυκλοφορεί και στην πραγματικότητα σε αρκετές χώρες!

3
Jumbo

Αν και είναι κάτι πιο πρόσφατο, δεν θα μπορούσαμε να το παραλείψουμε. Από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα Jumbo, έχουν στιγματιστεί με απίστευτες διαφημίσεις και εννοείται το αντίστροφο μέτρημα των Χριστουγέννων του έχει γίνει viral.

Κάθε χρόνο τα Jumbo μας θυμίζουν από μήνες πριν, πόσες μέρες έχουν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν και φέτος υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση… η οποία σχολιάστηκε!

4
John Lewis – “Buster The Boxer”

Την αφήσαμε τελευταία μιας και είναι η πιο πρόσφατη και αρκετά αγαπημένη. Όταν κυκλοφόρησε είχε αποκτήσει 23,673,566 views στο YouTube σε μόλις 1μιση μήνα!

Η διαφήμιση είναι πρωτότυπη, συγκινητική και ιδιαίτερα αφιερωμένη στην αδυναμία μας προς τα ζώα – ειδικά τους σκύλους (μιας και είναι ο πρωταγωνιστής).

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη διαφήμιση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending