fbpx

5 πράματα που πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο όποτε φκαίνουμε έξω!

Μέρες χειμώνα, διακοπές, διασκέδαση. Παρά το κρύο και την κακοκαιρία, όλοι οι Κυπραίοι έχουν την ανάγκη του έξω, και πιο συγκεκριμένα του club και των μπουζουκιών!

Μετά από σκληρή μελέτη του θέματος, έχουμε καταλήξει σε 5 αναγκαία αντικείμενα που κάθε νέος πρέπει να έχει στο αυτοκίνητο του όταν θα πάει club, αφού τα χρειάζεται όταν επιστρέφει στο σπίτι.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

 

1
Παντόφλες μαλλουρέτινες

Αυτό ισχύει περισσότερο για τις Κυπραίες φυσικά, αφού με τους τάκκουνους που βάζουν όλες αυτό τον καιρό, μετά είναι φυσικό να μην μπορούν να περπατήσουν και να τις κουβαλούν οι boyfriends τους.

Ή αν μπορούν να περπατήσουν, περπατούν σαν τις… παπίρες. Οπόταν οι μάλλινες μαλακές παντοφλίτσες είναι ότι πρέπει κατά την άφιξη στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν πρόκειται να οδηγήσει η κοπέλα.

2
Κουβερτούλα

Ειδικά τούτες τις μέρες που η θερμοκρασία στην Κύπρο είναι τόσο χαμηλή, τζιαι απλά βγαίνοντας που το club νομίζεις εν να πάθεις γάγγραινα, μια βραστή κουβερτούα να την τυλικτείς μόλις μπεις στο αυτοκίνητο, είναι απαραίτητη!

Μόνον ο καημένος ο οδηγός εν θα μπορεί να τυλικτεί με κουβέρτα δυστυχώς. Αλλά οι υπόλοιποι “ώχχου μάνα μου” εν να λαλούν…

3
Μπουγιότα

Ε κουβέρτα τζιαι παντόφλες εν να βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο, μπουγιότα εν να μεν βαλεις; Φαντάστου την περίπτωση.. Φκαίνεις που το club, έξω εν ψόφος, βουράς να μπεις μέσα στο αυτοκίνητο, τρέμεις που την κρυάδα τζιαι μόλις μπαίνεις μέσα, βάλεις την μπουγιοτούα πάνω στις ζαμπούες σου – ωωωωωχ βράζεις στο δευτερόλεπτο! Σκέψου το. Γίνεται!

4
Φαΐ

Βάλλω στοίχημα, ότι εν έσσιει Λευκωσιάτη που να μεν πηαίνει στην Πανδώρα ή στο Ζορμπά μετά που φεύκει που το club! Ίντα πολλές φορές, η ώρα 3:30 το πρωί παίζει να έσσιει παραπάνω κόσμο σε τούτους τους 2 φούρνους, παρά στο club!

Έτσι, αν το αυτοκίνητο ήταν εφοδιασμένο με 5-6 σάντουιτς, καμιά πίττα σουβλάκια, κανένα κουτί τσιπς κτλ, θα ήταν πολλά πιο απλό για εμάς τους Κυπραίους!

5
Μαξιλάρια

Ως γνωστόν, ο οδηγός μετά από το club διαδραματίζει τον ρόλο του ταξιτξιή, αφού οι υπόλοιποι παρέες του πάντα ποτζιοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο σαν τα γαϊδουράκια! Πολύ καλή ιδέα λοιπόν είναι να φέρνει ο καθένας και το μαξιλάρι του, έτσι ώστε ο ύπνος τους να γίνεται ακόμα πιο άνετος!

Φυσικά, είναι και λίγο ριψοκίνδυνο, αφού καθώς ροχαλίζουν ούλλοι, νυστάζει τζιαι ο οδηγός τζιαι πολύ πιθανόν να πάει να δώκει τζιαι πούποτε.

Τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε κι εσύ στο αυτοκίνητο σου τα 5 πιο πάνω αντικείμενα, ώστε το τέλος της βραδιάς μετά το club, να γίνει αρκετά πιο ξεκούραστο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending