fbpx

Οι σκέψεις που κάνουμε καθώς είμαστε μάθημα (αλλά ποτέ δεν παραδεχόμαστε)!

Κάθεσαι στη αίθουσα, είσαι σε διάλεξη, μπορεί να πίνεις τον καφέ/χυμό σου, κάμνεις ότι ακούεις τον/την καθηγητή/τρια όμως σκέφτεσαι άλλα πράματα.

Μπορεί να μην τα παραδέχεσαι ποτέ, αλλά κατά βάθος, ξέρεις ότι τα σκεφτόμαστε ούλλοι!

Ας δούμε τα σκέφτεσαι τζιαι εσύ τούτα;

 

1
Καθηγήτρια

Είσαι φοιτητής, έχεις μια σέξυ, γεναικάρα καθηγήτρια μπροστά σου… Θωρείς την αλλά κάμνεις το μόνο για την ομορφκιά της.

Σκέφτεσαι: “Εν θα θκιεβάζω καθόλου τούτο το μάθημα, για να μεν το περάσω. Έτσι εν να την έχω τζιαι την άλλη χρονιά, πέρκει την ρίψω“.

2
Καθηγητής

Αν είσαι φοιτήτρια και έχεις απέναντι σου τον σέξυ άντρα, τον γυμνασμένο και έξυπνο καθηγητή σκέφτεσαι: “Έπρεπε να κάτσω πιο μπροστά τζιαι να κάμνω απορίες, ώστε να μου μιλά όσο πιο συχνά γίνεται.

3
Τουαλέτα

Κάθεσαι και βαρκέσαι στο μάθημα. Λαλείς που μέσα σου: “Το μάθημα πάει 1μιση ώρα, επεράσαν 25 λεπτά. Να πάω τωρά τουαλέτα έτσι για γυρούι; Ή να περιμένω να περάσει τζι’ άλλη ώρα;

4
Συμφοιτήτρια

Είσαι φοιτητής και κάθεσαι δίπλα που μια που σου αρέσκει. Σκέφτεσαι: “Τι να κάμω αρχικά, ώστε μετά να μπορώ να την ρίψω; Να τις κάμω απορίες για το μάθημα, ή να την ρωτήσω τι ώρα ένει;

5
Συμφοιτητής

Είσαι φοιτήτρια και κάθεσαι δίπλα που τον κούκλο -για ‘σένα- συμφοιτητή. Λαλείς που μέσα σου: “Να του κάμω απορίες; Ή να το σηκώσω για να πάω τάχα τουαλέτα;” (τζιαι μπορεί να στραφείς πίσω με κοκκινάδι).

6
Βαθμοί εξέτασης

Έρκεται η μέρα που μαθαίνεις τον βαθμό της εξέτασης του μαθήματος. Ότι τζιαι να έπιαες, θέλεις να μάθεις τι βαθμό έπιαεν ο διπλανός σου αλλά εν θέλεις να τον/την ρωτήσεις.

Σκέφτεσαι: “Έπιασα 6, πόσα να έπιασε; Εγώ έρκουμουν στα μαθήματα, τζιείνος/η στα μισά έλειπε…” (αλλά πάντα στο τέλος μαθαίνεις, επειδή για ‘σένα, η περιέργεια δεν σκότωσε την γάτα…)

7
Εξωτερικό

Είσαι μέσα στην αίθουσα, τάχα ακούεις τον καθηγητή αλλά σκέφτεσαι ότι κάμνεις λάθος στη ζωή σου. Εν έπρεπε να μείνεις Κύπρο.

Σκέφτεσαι: “Έπρεπε να φύω, να πάω εξωτερικό, να κάμω τη ζωή μου. Ως γνωστό, δαμέσα εν θα έβρω δουλειά, εν να μείνω άνεργος όπως τους παραπάνω…

Εσύ τι άλλο σκέφτεσαι καθώς είσαι μέσα στο μάθημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending