fbpx

Football Loop: Κατέβασε και εσύ την απόλυτη ποδοσφαιρική εφαρμογή της Κύπρου!

Να μάθεις τα ποδοσφαιρικά νέα δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται μελέτη άρα και χρόνος. Έλα όμως που ο χρόνος, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύτιμος;

Και αφού κάθε σωστός οπαδός πρέπει να είναι ενημερωμένος για τα πάντα που αφορούν την ομάδα του σημαίνει πως πρέπει να σπαταλήσει χρόνο.

Όλα αυτά αν δεν έχει “κατεβάσει” το Football Loop, την κορυφαία εφαρμογή για το κυπριακό ποδόσφαιρο!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Football Loop ξεχωριστό;

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που κάνουν το Football Loop την εφαρμογή που πρέπει να έχει κάθε ποδοσφαιρόφιλος!

 

1
Όλα τα νέα της ομάδας μου (και των αντιπάλων) με ένα κλικ και από όποια ιστοσελίδα θέλω!

Θέλεις να μπεις να δεις τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας. Ξεκινάς να σερφάρεις από το ένα αθλητικό σάιτ στο άλλο, μετά στο άλλο, στο επόμενο με την λίστα να μην έχει τελειωμό. Βλέπεις κάποιον που κάθεται παραδίπλα να βγάζει το κινητό απ’την τσέπη του να μπαίνει στο Football Loop και να λέει μεγαλόφωνα τι έγινε στην προπόνηση, ποιες είναι οι σκέψεις της διοίκησης για τα μεταγραφικά και πως μπορεί να παρατάξει ο προπονητής την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββατοκυρίακου.

Οι διαφορές ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις είναι τεράστιες. Ο φίλος στην πρώτη περίπτωση βασανίζεται σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο για να μάθει τα νέα που θέλει ενώ ο φίλος στη δεύτερη περίπτωση μαθαίνει τα πάντα (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!) μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Άσε που διάλεξε αυτός από ποιες ιστοσελίδες θα βλέπει τα νέα της ομάδας!

Σε αντίθεση, επίσης, με άλλες εφαρμογές που ασχολούνται αποκλειστικά με μια ομάδα, με το Football Loop μπορώ να επιλέξω τους βασικούς ανταγωνιστές της ομάδας μου και να βλέπω και τα δικά τους νέα όπως και όλων των υπόλοιπων ομάδων του πρωταθλήματος.

Έτσι ξέρω ανα πάσα στιγμή τι γίνεται σε όλες τις ομάδες!

Κατέβασε και εσύ το Football Loop τώρα!

2
Live ενημέρωση για τους αγώνες ανά πάσα στιγμή και στιγμιότυπα μόνο για σένα!

Καλά τα νέα αλλά τι γίνεται την ώρα του παιχνιδιού θα ρωτήσεις; Λοιπόν όσο το παιχνίδι παίζεται και εσύ είσαι σε γάμο, βαφτίσια ή ρομαντικό γεύμα με το έτερον ήμισυ μπορείς να τσεκάρεις μέσω της εφαρμογής την εξέλιξη του παιχνιδιού, την εντεκάδα όπως και στατιστικά της ομάδας αλλά και του αντιπάλου.

Άσε που λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού έχεις έτοιμα και τα στιγμιότυπα μπροστά σου μπορώντας έτσι, αν και μακριά από το γήπεδο, να έχεις πλήρη εικόνα τι γίνεται στο παιχνίδι της θρησκείας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για να έχεις τα πάντα έτοιμα στο κινητό σου!

Αν πάλι το στοίχημα είναι η ζωή σου, το Football Loop σου προσφέρει και αυτή την επιλογή! Ενώ είσαι μέσα στην live ενημέρωση του παιχνιδιού, η Betmancy σου προσφέρει ανάλυση του αγώνα με tips για σίγουρα κέρδη!

Κατέβασε και εσύ το Football Loop τώρα!

3
Από όλα έχει το Football Loop, φίλε!

Κάθεσαι αραχτός στον καναπέ το βράδυ μετά από την δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο. Σου δημιουργείται η απορία ποια είναι τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής και σε ποια θέση θα πάει η ομάδα αν νικήσει (ή, χτύπα ξύλο, αν θα πέσει θέση σε περίπτωση ήττας). Μπαίνεις στο Football Loop, ψάχνεις στη “Βαθμολογία” και τους “Αγώνες” και έχεις όλες τις απαντήσεις που θέλεις με ένα απλό scroll. Τόσο εύκολο!

Άσε που αν σε ενδιαφέρει και η μάχη των σκόρερ μπορείς να τσεκάρεις τι γίνεται και εκεί!

Κατέβασε και εσύ το Football Loop τώρα!

4
Και forum συνομιλίας για την ομάδα και ρόστερ και ιστορία της ομάδας!

Βαριέσαι. Δεν ξέρεις τι να κάνεις να περάσει η ώρα. Μπαίνεις στο Football Loop, βλέπεις τα νέα της ομάδας. Θέλεις όμως και να μιλήσεις με κάποιον ενώ οι φίλοι σου είναι απασχολημένοι. Πατάς το “Forum” του Football Loop και ανταλλάζεις απόψεις με ανθρώπους που ίσως δεν ξέρεις αλλά έχεις τις ίδιες ανησυχίες μαζί τους: Το καλό της ομάδας!

Εκτός από το Forum όμως, μπορείς να αναλύσεις λίγο το ρόστερ της ομάδας σου και των αντιπάλων (η κατασκοπεία που λέγαμε;) και να θυμηθείς την ιστορία της ομάδας σου.

Άσε που μπορείς να παίξεις τον έξυπνο στους φίλους σου μελετώντας τα στατιστικά που το Football Loop προσφέρει! Σκέψου λίγο το σκηνικό: Είσαι με τους φίλους σου για καφέ και ξεκινάτε να μιλάτε για ποδόσφαιρο και την ομάδα. Τους λες εσύ πόσος είναι ο μέσος όρος τερμάτων της ομάδας εντός και εκτός έδρας, σε ποια χρονικά σημεία σκοράρει περισσότερο ή πότε δέχεται τα περισσότερα της τέρματα. Είσαι αυτόματα ο μάστρος της παρέας!

Μπορείς τέλος, να κόψεις και εισιτήριο, ΑΝ η ομάδα σου έχει τέτοια υπηρεσία online, μέσω του Football Loop! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Κατέβασε και εσύ το Football Loop τώρα!

5
Ράδιο και τηλεόραση ζωντανα με bonus αθλητικά!

Δεν πρόλαβες να δεις τον Πογιατζή ή τον Αβρααμίδη το Σαββατοκυρίακο που πέρασε; Κανένα πρόβλημα! Μπαίνεις στο Football Loop που, σαν ο καλύτερος σου φίλος, θα σε παραπέμψει στις ιστοσελίδες των εκπομπών και θα τις δεις μαγνητοσκοπημένες.

Αν πάλι είδες τα αθλητικά, μπορείς να δεις ζωντανά τηλεόραση ή να ακούσεις ραδιόφωνο αφού το Football Loop σου προσφέρει και αυτή τη δυνατότητα! Μάλιστα, φίλε μου, η εφαρμογή αυτή σε παραπέμπει και στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κύπρου!

Κατέβασε και εσύ το Football Loop τώρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending