fbpx

Το μυστικό προϊόν για εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών!

Ο κάθε makeup artist έχει την δική του τεχνική και τα δικά του μυστικά προϊόντα προκειμένου να πετύχει διάφορα μακιγιάζ.

Ένα από αυτά τα “μυστικά προϊόντα” είναι και το duraline, το οποίο έχει περισσότερες από μια χρήσεις. Γι’ αυτό είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα σε όλο το beauty community!

inglot.gr

Κάποιες από αυτές τις χρήσεις του είναι: 

1
Βάση Ματιών

Το duraline μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ματιών. Βάλε μικρή ποσότητα από το duraline σε όλο το κινητό βλέφαρο και μετά από πάνω κανονικά τις σκιές. Έτσι οχι μόνο θα μείνουν για ώρες οι σκιές, αλλά θα τις κάνει και αδιάβροχες.

2
Επαναφέρει τις μάσκαρες που έχουν στεγνώσει

Πόσες φορές η αγαπημένη σου μάσκαρα άρχισε να στεγνώνει με αποτέλεσμα να μην απλώνεται καλά. Βάλε μια με δύο σταγόνες από το duraline και η μάσκαρα σου θα γίνει σαν καινούρια.

3
Μετατρέπει τις σκιές (loose ή όχι) σε eyeliner

Οι σκιές είτε compact ή loose μορφής (όπως τα pigments), όταν τις αναμείξεις με το duraline παίρνουν μια πιο υγρή μορφή και έτσι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν eyeliner!

4
Επαναφέρει τα gels που έχουν καταστραφεί

Τα gels τα οποία είναι για τα φρύδια ή τα eyeliner gel, ακόμη και οι κρεμώδες σκιές (cream shadows) που έρχονται σε τέτοια μορφή, στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Πιο γρήγορα από όσο θα θέλαμε, ειδικά αν τα ξεχάσουμε ανοιχτά και crack-άρουν στη μέση. Βάλε μια σταγόνα duraline πριν τα χρησιμοποιήσεις και θα τα κάνεις σαν καινούρια!

5
Μετατρέπει οποιοδήποτε loose pigment σε σκιά!

Τα loose pigments (τα οποία είναι οι σκιές σε μορφή σκόνης) αν τα αναμείξεις με το duraline δημιουργείται ένα μείγμα που είναι πιο εύκολο να απλωθεί πάνω στο μάτι χωρίς να γεμίσεις ολόκληρο το πρόσωπο σου με αυτά. Και για τον λόγο ότι το duraline είναι διαφανές, δε θα σου χαλάσει καθόλου το χρώμα!

6
Χρησιμοποιήστε το σαν glitter adhesive

Τα glitter αν και είναι πολύ αγαπητά είναι μια πολύπλοκη διαδικασία μέχρι να καταλήξεις σε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ένα πράγμα που με βοηθά πολύ είναι: να αναμείξω το glitter με το duraline και μετά με ένα πινέλο να το απλώσω στο μάτι! Έτσι μένει εκεί που το θέλω χωρίς να γεμίζει ολόκληρο το πρόσωπό μου με glitter!

Βρείτε το duraline εδώ!

Εσύ το έχεις δοκιμάσει, αν ναι, ποια είναι η δική σου γνωμή;

 


Διάβασε επίσης: Εκμεταλλευτείτε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα καλλυντικά σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending