10+1 ατάκες του Jose Mourinho που έγραψαν ιστορία!

Sports Enthusiast
skysports.com

Ανεξάρτητα με την γνώμη που έχει ο καθένας για τον χαρακτήρα του Jose Mourinho, δεν παύει να είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, εξαιρετικά φιλόδοξος (πως από μεταφραστής κατέληξε πρώτης τάξης προπονητής άλλωστε;) και μαέστρος στα mind games.

Είναι όμως και ειδικός στο να μοιράζει ατάκες! Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι άλλωστε πως μια δήλωση του τον καθιέρωσε σαν τον “Special One“!

Γι αυτό τον λόγο (και άλλους τόσους) μαζέψαμε μια 11αδα με ατάκες, 100% Mourinho και σας τις παρουσιάζουμε! Το καλό το φυλάξαμε για το τέλος!

 

11Έχει άποψη για τα πάντα!

onedio.com

“Αν έκαναν την ζωή μου ταινία, νομίζω θα έπρεπε να προσλάβουν τον George Clooney να με παίξει. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός και η γυναίκα μου πιστεύει πως θα ήταν ο ιδανικός!”

10Όταν είσαι κορυφαίος, μιλάς και για αυγά! ( ή μήπως όχι;)

“Ομελέτες και αυγά – Δεν έχεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα! Εξαρτάται από την ποιότητα των αυγών. Στην υπεραγορά έχει πρώτης, δεύτερης και τρίτης ποιότητας αυγά και μερικά είναι πιο ακριβά από τα άλλα και μερικά σου κάνουν καλύτερη ομελέτα. Έτσι, όταν τα αυγά πρώτης ποιότητας είναι στο Waitrose (αγγλική υπεραγορά) και δεν μπορείς να πας εκεί, έχεις πρόβλημα!”

9Νίκη με κάθε τρόπο!

skysports.com

“Δεν είναι σημαντικός ο τρόπος που παίζουμε. Αν εσύ έχεις μια Ferrari και εγώ έχω ένα μικρό αυτοκίνητο για να σε νικήσω σε μια κούρσα πρέπει να σου σπάσω τον τροχό ή να βάλω ζάχαρη μέσα στα καύσιμα σου.”

8Δάσκαλε που δίδασκες….

chroniclelive.co.uk

“Μπορείς και να βάλεις μια αγελάδα να περπατά στο γήπεδο. Μετά θα σταματήσεις το παιχνίδι επειδή υπήρχε μια αγελάδα μέσα στο γήπεδο!”

7Έχει και ανοιχτή σύνδεση με τον Θεό!

dailymail.co.uk

“Πρέπει να πιστεύει πως είμαι πολύ καλός. Πρέπει να το πιστέυει αυτό αλλιώς δεν θα μου έδινε τόσα πολλά. Έχω μια εξαιρετική οικογένεια, δουλεύω σε ένα μέρος που πάντα ονειρευόμουν να δουλέψω. Με βοήθησε τόσο πολύ που πρέπει να έχει την καλύτερη γνώμη για μένα!”

6Αυτές οι παρομοιώσεις του, αυτές οι παρομοιώσεις του!

clearlifestyles.cm

“Είναι σαν να έχεις μια κουβέρτα που να είναι μικρή για το κρεβάτι. Σηκώνεις την κουβέρτα ψηλά για να κρατήσεις το στήθος σου ζεστό και είναι κρύα τα πόδια σου. Δεν μπορώ να αγοράσω μεγαλύτερη κουβέρτα επειδή η υπεραγορά είναι κλειστή. Αλλά η κουβέρτα που έχω είναι φτιαγμένη από κασμίρ!”

5Καρπούζι, κανείς;

likesuccess.com

“Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι σαν τα καρπούζια. Μόνο όταν ανοίξεις το καρπούζι και το γευτείς είσαι 100% σίγουρος οτι είναι καλό!”

4Μην τον πιέζετε, μην τον πιέζετε!

“Δεν έχω να πω τίποτα, τίποτα. Τίποτα, τίποτα να πω. Τίποτα να πω, δεν έχω τίποτα να πω. Τίποτα για να σχολιάσω, συγνώμη, αλλά δεν έχω τίποτα να πω.”

3Πάνω από όλα μετριόφρων!

footyfair.com

“Γιατί υποφέρει η Chelsea τόσο πολύ από την μέρα που έφυγα; Επειδή έφυγα!”

2Πάνω από όλα μετριόφρων (2)!

selfpass.com

“Αν ήθελα μια εύκολη δουλειά, δουλεύοντας με την προστασία που θα μου πρόσφεραν αυτά που έκανα στο παρελθόν, θα έμενα στην Porto – ωραία μπλέ καρέκλα, το τρόπαιο του Champions League, ο Θεός και μετά από Αυτόν, εγώ!”

1I am the Special One!

“Σας παρακαλώ μην με πείτε υπερόπτη γιατί αυτά που λέω είναι αλήθεια. Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, δεν είμαι κανένας τυχαίος, πιστεύω πως είμαι σπέσιαλ!”

Εσύ, ποια από τις ατάκες του Special One ξεχωρίζεις; 😉