fbpx

3 σπιτικές μάσκες προσώπου που θα σε κάνουν να λάμψεις!

Είμαι σίγουρη ότι επιθυμείς κι εσύ -όπως κι εγώ – να έχεις την τέλεια λαμπερή επιδερμίδα! Δεν είναι όμως τόσο εύκολο και απλό να το πετύχεις! Αρχικά πρέπει να κάνεις σωστό καθαρισμό του προσώπου σου, πρωί και βράδυ και στη συνέχεια να κάνεις μια φορά την εβδομάδα μια μάσκα προσώπου η οποία θα ανανεώνει εντελώς το πρόσωπό σου!

Δε θέλεις όμως να ξοδέψεις και πολλά λεφτά, γι’ αυτό κι εγώ βρήκα πώς να φτιάξεις τις τέλειες μάσκες προσώπου στο σπίτι σου, χωρίς καθόλου έξοδα!

Δες τις εδώ:

1
Ενυδατική μάσκα με αγγουράκι και γιαούρτι για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Σου εγγυόμαι ότι μετά απο αυτή τη μάσκα θα νιώθεις το πρόσωπο σου πιο ενυδατωμένο απο ποτέ! Το γαλακτικό οξύ που έχει το γιαούρτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του προσώπου, ενώ οι βιταμίνες που έχει το αγγουράκι ενυδατώνουν και διατηρούν την υγρασία του προσώπου.

Θα χρειαστείς: μισό αγγουράκι, το οποίο θα καθαρίσεις και θα βάλεις στο μπλέντερ και θα το ανακατέψεις με 1 κ.σ. γιαούρτι. Εφάρμοσε τη μάσκα για 10 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

2
Μάσκα για την ξηρή επιδερμίδα με αβοκάντο

Θα χρειαστείς: 1 αβοκάντο χτυπημένο στο μπλέντερ, τον χυμό μισού λεμονιού, 2 κ.γ. μέλι και τα ανακατέυεις καλά σε ένα μπολ.

Άπλωσε το μείγμα και αφησέ το να δράσει για 20 λεπτά. Ξέπλυνε με ζεστό νερό και σε ένα βαμβάκι βάλε ανθόνερο και πέρασε το στο πρόσωπό σου. Αν δεν έχεις ανθόνερο, μπορείς να βάλεις λάδι.

Το αβοκάντο και το μέλι θα βοηθήσουν για βαθύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ το λεμόνι θα καταπολεμήσει τα διάφορα μικρόβια του προσώπου.

3
Μάσκα για τα σπυράκια

Θα χρειαστείς: 2 κ.γ μέλι και 1 κ.γ κανέλα, τα οποία θα ανακατέψεις σε ενα μπολ.

Εφάρμοσε το μείγμα που έχεις φτιάξει για 10-15 λεπτά. Ξέπλυνε την μάσκα με χλιαρό νερό!

Η κανέλα με τις αντιβακτηριακές ιδιοτητές θα καταπολεμίσει τα σπυράκια, ενώ το μέλι θα θρέψει την επιδερμίδα σου. Ετοιμάσου να πεις αντίο στα σπυράκια!

Δοκίμασε τις μάσκες και θα με θυμηθείς!

Τι περιμένεις;

 


Διάβασε επίσης: 4 αθώες συνήθειες που κάνεις και σου προκαλούν ακμή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending