fbpx

Interview για δουλειά: Δες τι να βάλεις και να τους εντυπωσιάσεις!

Σε παίρνουν τηλέφωνο να πας για συνέντευξη για δουλειά. Αρχικά σου εύχομαι καλή επιτυχία! Ξέρω ότι έχεις πολύ άγχος σου για το τι πρόκειται να ερωτηθείς, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού σου, σκέφτεσαι τι ρούχα να βάλεις και πώς να παρουσιαστείς!

Αγαπημένη μου, μην αγχωθείς, αυτό θα φανεί αμέσως στο πρόσωπο, άσε που χαλάει και η επιδερμίδα! Λοιπόν, αφού κοιμηθείς το προηγούμενο βράδυ πολύ καλά (μην ξεχάσεις να βάλεις ενυδατική και κρέμα ματιού), και ξυπνήσεις φρέσκια-φρέσκια κάνε μπάνιο, πιες καφέ και δες τι να βάλεις σε ανοιξιάτικο mood για να εντυπωσιάσεις.

Επέλεξε παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις, ίσιας γραμμής κλασικό που είναι ό,τι καλύτερο για την άνοιξη!

Δες εδώ: 

1
Με blazer

Το blazer ήταν ανέκαθεν το κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας για σοβαρό ντύσιμο. Βάλε blazer σε αποχρώσεις του μπλε που ταιριάζει απίστευτα με το μπεζ παντελόνι και το λευκό πουκάμισό σου. Έτσι θα πετύχεις ένα σοβαρό, εντυπωσιακό και στυλάτο look!

2
Με καπαρντίνα

H καπαρντίνα δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Είναι από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που η κάθε μία από εμάς πρέπει να έχει. Διάλεξε πορτοκαλί χρώμα αγαπημένη μου, διότι φέτος την άνοιξη το πορτοκαλί… is the new black!

Get the look:

Blazer

Καπαρντίνα

Μπεζ παντελόνι

Mini Bag

Γυαλιά ηλίου

“Αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας,
εμπνέετε εμπιστοσύνη και στους άλλους.”
B.Γ.

 


Διάβασε επίσης: Τι πρέπει να φορέσεις όταν σε καλέσουν για interview;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending