fbpx

Δώσε τέλος στα αδύναμα και σπασμένα νύχια σου!

Και ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να έχει μακριά και υγιή νύχια; Έλα όμως που δεν μπορούν όλες να τα έχουν!

Υπάρχουν γυναίκες όπως εγώ, οι οποίες κάνουν υπερπροσπάθειες να τα αποκτήσουν, αλλά κάθε φορά σπάνε! Γι΄αυτό και εγώ βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να δυναμώσουν τα νύχια σου και να είναι πιο υγιή από ποτέ!

Δες εδώ τι να κάνεις:

1
Διατροφή

Η διατροφή παίζει τέραστιο ρόλο στην εξωτερική σου εμφάνιση. Με μια διατροφή που να είναι πλούσια σε πρωτείνες, ψευδάργυρο και σίδηρο θα βοηθήσεις τα νύχια σου να μεγαλώνουν πιο υγιή και να μην σπάνε πια!

Πρόσθεσε στην διατροφή σου δημητριακά, αβγά, τυρί, γάλα, σκούρα πράσινα λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, άπαχο κρέας και ψαρικά.

2
Μασάζ με ελαιόλαδο

Όπως το σώμα σου χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση και περιποίηση, το ίδιο χρειάζονται και τα νύχια σου. Ζέστανε μισή κούπα ελαιόλαδο και βάλε τα νύχια σου μέσα για 10 λεπτά. Μετά απο μια εβδομάδα καθημερινού μασάζ δε θα πιστεύεις στα αποτελέσματα που θα έχεις!

3
Χάρτινη λίμα

Καιρός να αλλάξεις την μεταλλική σου λίμα με μια χάρτινη. Η χάρτινη λίμα δεν προκαλεί τραυματισμούς στα νύχια, και ειδικά όταν τα νύχια είναι μεγάλα φρόντισε να τα λιμάρεις και όχι να τα κόβεις. Πρόσεξε όταν λιμάρεις τα νύχια σου να μην βάζεις δύναμη, για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα των νυχιών.

4
Ασετόν 

Τα χημικά που περιέχει το ασετόν δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα νύχια σου, οπόταν καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς συχνά το ασετόν ή καθόλου.

Ναι, μπορείς να αντικαταστήσεις το ασετόν με ένα μείγμα απο ξύδι και λεμόνι! Σε ένα μπολ βάλε λίγη ποσότητα απο ξύδι και λεμόνι, ανακατεύοντας τα καλά. Βάλε λίγο απο το μείγμα σε ένα βαμβάκι και ξεκίνα να ξεβάφεις χωρίς να κάνεις ζημιά στα νύχια σου!

5
Να φοράς γάντια

Όταν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και τα νύχια σου έρχονται σε επαφή με τόσες χημικές ουσίες, τότε τα νύχια σου αδυνατίζουν και προκαλούνται φθορές. Στη συνέχεια σπάνε, γι’ αυτό φρόντισε να φοράς γάντια για να τα αποφύγεις όλα αυτά.

Δοκιμασέ τα και πες αντίο στα σπασμένα νύχια!

 


Διάβασε επίσης: Δες ποια είναι τα νέα trends στα νύχια για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending