fbpx

Οι πιο περίεργες στιγμές που ζήσαμε ως φοιτητές στο ΤΕΠΑΚ!

Έχουμε το προτέρημα ως φοιτητές του ΤΕΠΑΚ να βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης! Τι συμβαίνει όμως σε μια τέτοια περίπτωση; Τελικά, εν τόσο καλό το γεγονός ότι περνά συνέχεια κόσμος έξω που τα κτήρια που κάμουμε μάθημα;

Μερικές φορές, με τόση πολυκοσμία, συμβαίνουν διάφορα παράξενα γεγονότα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο παράξενες στιγμές που ζήσαμε ως φοιτητές στο ΤΕΠΑΚ:

 

1
Να μπαίνουν άγνωστοι οι οποίοι θέλουν να κάμουν μάθημα!

Ναι! Έτυχε μας τζιαι τούτο! Μια μέρα που λέτε, σαν εκάμναμε μάθημα, ανοίει ένας την πόρτα τζιαι θέτει την εξής σοβαρή ερώτηση στον καθηγητή:You speak English or Greek? Αα μιλάτε Ελληνικά! Είσαστε πανεπιστήμιο; Τι μάθημα κάμνετε; Μπορώ να κάτσω να παρακολουθήσω μάθημα μαζί σας;

Ο καθηγητής άφωνος εννοείται είπε του να πάει να κάτσει πίσω να παρακολουθήσει τζιαι εμείς ούλλοι να κραθκιούμαστε να μεν φυρτούμε που το γέλιο. Ύστερα που 5-6 λεπτά βέβαια εβαρέθηκε, εσηκώστηκε τζιαι έφυε.

2
Τρίγωνα – Κάλαντα!

Image result for καλαντα χριστουγεννων
ogdoo.gr

Ναι εν επέλλανα! Σωστά εσκεφτήκατε ότι εν Πάσχα που έρκεται, αλλά, με αυτά και με ‘κείνα εθυμήθηκα ακόμα ένα περιστατικό που μας εσυνέβη σαν εγράφαμε εξετάσεις τούτη την φορά. Εμπήκε μια μάμα με τα 2 μωρά της τα Χριστούγεννα την ώρα που εμείς εγράφαμε για να μας πουν τα κάλαντα

Η καθηγήτρια εννοείται πάλε άφωνη είπε τους με ευγενικό τρόπο να παν έξω γιατί εγράφαμε, αλλά, δεν εκαταλαβαίναν. Ατού ο Γαβρίλης! Επί 5 λεπτά η κουβέντα επήαινε τζιαι εθέλαν να μας πουν τα κάλαντα. Άμαν τζιαι εκατάφερε η καθηγήτρια να τους δκιώξει, εννοείται πως εν υπέκυψαν τζιαι επροχωρήσαν στις επόμενες αίθουσες.

3
Να μπαίνει φοιτητής άλλου κλάδου για να παρακολουθήσει μάθημα

Για ακόμη μια φορά, πάμε να ξεκινήσουμε μάθημα όταν ένας φοιτητής άλλου κλάδου πλησιάζει τον καθηγητή και του ζητά να κάμει μάθημα μαζί μας για να δει πώς ένει! Ο καθηγητής εννοείται πως δεν αρνήθηκε έτσι αποκτήσαμε νέο συμφοιτητή για 1μιση ώρα.

Ο φοιτητής, εν κανεί που εμπήκε σε μάθημα εντελώς διαφορετικού κλάδου, εκατάφερε τα να συμμετέχει τζιαι να κάμει τζιαι απορίες σχετικές με το μάθημα. Θέληση να υπάρχει παιδιά!

4
Να πέφτει ο καθηγητής 2 φορές χαμέ την ώρα του μαθήματος!

Κάμνεις μια χαρά το μάθημα σου, όταν ο καθηγητής αποφασίζει να μεν βρίσκει τα πόθκια του τζιαι να πέφτει χαμέ! Ε τι να κάμεις πανικοβάλλεσαι, εν πανικοβάλλεσαι; (όσο τζιαι να θέλεις να γελάσεις που μέσα σου)!

Σηκώνεται κανονικά τζιαι συνεχίζει το μάθημα του, ώσπου να ξαναποφασίσει να σωριαστεί στο πάτωμα… Κάπου δαμέ καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει Χ τζιαι διακόπτεις το μάθημα για να πάει ο καθηγητής να ξεκουραστεί.

Όπως καταλαβαίνεις είναι αναπόφευκτο να μεν συμβούν τέτοιου είδους περιστατικά την ώρα που μαθήματος! Αυτά μεταξύ μας, συμβαίνουν και στα καλύτερα πανεπιστήμια. ????

Εσένα εσυνέβηκε σου κάτι παρόμοιο; ????

Δες επίσης: Quiz – Μπορείς να βρεις πώς λένε οι Λεμεσιανοί αυτές τις λέξεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending