fbpx

10 instagrammers της Κύπρου είναι έτοιμοι για τη μάχη του απόλυτου Jango-look!

Οι 10 πιο hot instagrammers/bloggers της Κύπρου, ενώνουν δυνάμεις για την προώθηση των νέων συλλογών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 των καταστημάτων Jango Fashions!

Στην καμπάνια συμμετέχουν: Λουκία Σεργίδου (loucaki), Kάλια Ελευθερίου (elkalia), Νικόλας Χριστοφή (nick_christopher), Χρίστος Αρτεμίου (chris_arte), Χαριτίνη Ηλιάδου (xaritiniiliadou), Ηράκλεια Σκουφάρη (iama_f_unicorn), Κρίστυ Αγαπίου (kristyagapiou), Ραφαέλα Χαραλάμπους (rafael_baras), Φλώρος Μακρής (_____flwros______makris______) και Αντρέας Φαλάς (falas1andreas), οι οποίοι  διαμόρφωσαν τα δικά τους total-Jango-looks, τα οποία οι χιλιάδες followers τους μπορούν να δουν στις αναρτήσεις τους στο Facebook και το Instagram!

Δες εδώ τις φωτογραφίες από τα outfits τους:

Αφορμή για την καμπάνια αποτέλεσε η επέκταση της γκάμας των συνεργασιών των Jango Fashions με αγαπημένα fashion brands του εξωτερικού, διευρύνοντας την ποικιλία των αντρικών και γυναικείων συλλογών τους σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

Οι 10 instagrammers / bloggers, σύντομα θα “κονταροχτυπηθούν” στα social media για την ανάδειξη του απόλυτου total-jango-look της σεζόν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending