fbpx

Η αναπληρωματική Miss Kύπρος 2015 μας αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Η Μαρίνα Κυριάκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα Lives του Star Kύπρος 2015, είναι ένα φρέσκο κορίτσι που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς!

Για εκείνη, ο διαγωνισμός ομορφιάς του MEGA εκτός από συναρπαστική εμπειρία ήταν και κάτι που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή, αφού εκείνο το βράδυ κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Kύπρος 2015!

Πιο κάτω η Μαρίνα μας περιγράφει την εμπειρία της από τον διαγωνισμό ομορφιάς του MEGA, μας λέει κάποια πράγματα για τον χώρο της μόδας στην Κύπρο και μας εκμυστηρεύεται μικρά beauty tips τα οποία μπορούμε και εμείς να υιοθετήσουμε.

Δες εδώ όσα μας είπε:


Mαρίνα μου, σε γνωρίσαμε μέσα από το
Star Kύπρος 2015 πώς θα μας περιέγραφες την όλη εμπειρία σου στον διαγωνισμό;

Την εμπειρία μου στον διαγωνισμό θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω με μια λέξη: αξέχαστη! Ήταν μια εμπειρία την οποία από μικρή επιθυμούσα, δηλαδή να διαγωνιστώ για ένα τίτλο ομορφιάς.

Παρ’ όλα αυτά όλη αυτή η διαδικασία, οι δοκιμασίες που προκλήθηκαν στον διαγωνισμό ήταν κουραστικές και απαιτητικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε δοκιμασία δεν είχε το διασκεδαστικό της κομμάτι.

Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να τσαλακωθώ και κατ’ επέκταση απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία στον χώρο. Θεωρώ πως ο διαγωνισμός περισσότερο μου έδωσε αναγνωρισιμότητα με την άποψη ότι ο κόσμος με αγάπησε και μου το έδειχνε αρκετά σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού και ακόμη περισσότερο μέχρι και την επόμενη μέρα του τελικού.

Φτάνουμε στον τελικό Star Kύπρος 2015, όπου  κατάφερες να πάρεις και τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Kύπρος 2015. Θεωρείς ότι ο τίτλος αυτός σου άνοιξε πόρτες στον χώρο της μόδας;

Ο τίτλος αρχικά είναι η ανταμοιβή όλης της σκληρής δουλειάς που καταβάλλει κάθε κοπέλα στο διάστημα των 3 μηνών που διεξάγεται ο διαγωνισμός. Όσο για το κλείσιμο δουλειών στον χώρο της μόδας, λίγες πόρτες άνοιξαν, μιας και είναι ένας χώρος αρκετά δύσκολος και ανταγωνιστικός που θέλει τρέξιμο και πολύ αφοσίωση.

Ποιος νομίζεις πίστεψε σε εσένα από την πρώτη στιγμή και σε βοήθησε να εξελιχθείς κατά την διάρκεια, αλλά και μετά τον διαγωνισμό;

Αναμφισβήτητα ο κ. Νικόλας Ιωαννίδης. Διότι πίστεψε σε μένα από την μέρα του casting όταν μου παραχώρησε το gold pass για να περάσω απευθείας στα Live.

Ήταν πάντα δίπλα μου, με καθοδηγούσε σωστά, με έκανε να τσαλακωθώ και να πιστέψω σε εμένα, και να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Επίσης, ο κ. Νικόλας Ιωαννίδης κράτησε και την υπόσχεση του να με φωτογραφίσει μετά τον διαγωνισμό, όχι μια φορά όπως υποσχέθηκε, αλλά δύο και γι’ αυτό τον ευχαριστώ παρά πολύ.

Ποιους Κύπριους σχεδιαστές ξεχωρίζεις και γιατί;

Σχεδιαστές που ξεχωρίζω είναι ο Αντρέας Ζανεττίδης ο οποίος σχεδιάζει υπέροχα κομμάτια γεμάτα θηλυκότητα, φρεσκάδα και απλότητα.

Ο Gregory Morfi μπορεί να μην συνεργαστήκαμε ακόμη, αλλά τα ρούχα που φτιάχνει είναι εμπνευσμένα για ανεξάρτητες γυναίκες αναδεικνύοντας την σέξι και μοντέρνα πλευρά τους. Επίσης, ξεχωρίζω στο χώρο αυτό, την Μάρσια Θρασύβουλου, η οποία συνδυάζει την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με τη μαγευτική απλότητα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και τρισδιάστατα υφάσματα.


Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με το
fashion blogging;

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με το fashion blogging γιατί όχι! Είναι κάτι που θα μου άρεσε να κάνω διότι λατρεύω τα ρούχα και θέλω να εμπλουτίζω καθημερινά και το δικό μου προσωπικό στυλ.

Πρόσφατα έχω αρχίσει να αναβαθμίζω και τον δικό μου λογαριασμό στο Instagram με διάφορες ιδέες για styling, τις τάσεις της μόδας, όπως επίσης, και για διάφορα θέματα ομορφιάς.

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι που θέλεις να υλοποιήσεις; Σχετίζονται με το modeling;

Αρχικά, θα ήθελα να πάρω ένα καλό πτυχίο στο κλάδο οικονομικών, στον οποίο σπουδάζω. Αργότερα όταν γίνει αυτό, θα ψάξω για δουλεία στον τομέα όπου σπουδάζω και παράλληλα θα ήθελα να ασχοληθώ με φωτογραφίσεις ή ακόμη και να δραστηριοποιηθώ στο χώρο της τηλεόρασης.

Είχα παίξει σε μερικές σειρές μετά το τέλος του διαγωνισμού και έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ η υποκριτική.

Πες μας λίγα από τα μυστικά ομορφιάς που κάνεις και είσαι τόσο λαμπερή και φρέσκια!

Αρκετά ποτήρια νερό βοηθούν παρά πολύ στο να μένεις πάντα φρέσκια. Έχω προσθέσει στην περιποίηση του προσώπου μου μια κρέμα ημέρας από μια σειρά με τριανταφυλλένιες μυρωδιές (Rose of Bulgaria).

Επίσης, εντατικά γυμναστική αφού, παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, η οποία βοηθά να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και να γινόμαστε  πιο δυνατοί και υγιείς σωματικά και ψυχικά.

Δώσε μας το πιο σημαντικό beauty tip που έμαθες αυτά τα 2 χρόνια που είσαι στον χώρο της μόδας!

Να ξεκουράζονται και να κοιμούνται νωρίς για να είναι φρέσκιες το πρωί.

Τέλος, πες μας την πιο σημαντική συμβουλή που θέλεις να δώσεις σε όσα κορίτσια επιθυμούν να δουλέψουν στον χώρο της μόδας.

Η πιο σημαντική συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό τον χώρο είναι να έχουν αυτοπεποίθηση και θέληση.

Αν υπάρχουν αυτά τα δυο μπορεί να κατακτήσουν και να καταφέρουν ότι θέλουν φθάνει να υπάρχει θέληση! Όπως ένα αγαπημένο μου quote της Marilyn Monroe λέει : “Give a girl the right shoes and she can conquer the world”.

Eυχαριστούμε πάρα πολύ την Μαρίνα Κυριάκου για την παραχώρηση της συνέντευξης! Της ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending