fbpx

Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τις πιο γνωστές παλιές διαφημίσεις!

Τις περισσότερες φορές, είμαστε όλοι με την εντύπωση πως τα πρόσωπα που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν θα μεγαλώσουν ποτέ.

Είναι σαν να πατήσαμε “παύση” και στο μυαλό μας θα παραμείνουν για πάντα νέοι (ή όπως τους γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη).

Δυστυχώς -ή ευτυχώς- τα χρόνια περνάνε και μαζί τους μεγαλώνουμε τόσο εμείς, όσο και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Πόσο μάλλον εκείνα των αγαπημένων μας διαφημίσεων που για πολλά χρόνια βλέπουμε τα ίδια, σύμφωνα με το Brightside.me.

Σου μαζέψαμε τα πιο διάσημα παιδιά γνωστών διαφημίσεων για να δεις πόσο έχουν αλλάξει με τα χρόνια:

 

1
Ο μικρός στη συσκευασία της σοκολάτας Kinder

Αυτός ο όμορφος νεαρός έκανε την εμφάνιση του ως το πρόσωπο της σοκολάτας Kinder το 2005. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά χρόνια και ο Josh Bateson είναι πλέον ενήλικας.

Ο Josh είναι 23 χρονών (γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1994), ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο, και δουλεύει παράλληλα ως μοντέλο (όχι άδικα θα λέγαμε). 😉

2
Ο μικρός από την πιο παλιά συσκευασία Kinder σοκολάτας

Ο Günter Euringer ήταν το πρόσωπο της σοκολάτας Kinder από το 1973 μέχρι το… 2005! Και όμως, σκέψου πόσα χρόνια πέρασαν και πόσοι ταυτίστηκαν με το πρόσωπο του και τη σοκολάτα!

Πλέον είναι 52 χρονών και δουλεύει ως κάμεραμαν. Επίσης, έχει γράψει την αυτοβιογραφία του, δίνοντας τον τίτλο “The Chocolate Boy“.

3
Το μωρό στο logo γνωστών φαγητών για μωρά

Όταν η Ann Turner Cook ήταν 5 μηνών (μόλις!) έλαβε μέρος και κέρδισε σε διαγωνισμό για να κάνει το πρόσωπο της το logo των Gerber τροφών, απευθυνόμενα σε μωρά.

Η εικόνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέχρι το 1931 το πρόσωπο ήταν σε κάθε συσκευασία της συγκεκριμένης εταιρείας φαγητών.

Η Ann δούλεψε σαν καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και αργότερα ξεκίνησε τη συγγραφή βιβλίων φαντασίας αφού συνταξιοδοτήθηκε (όχι κι άσχημα).

4
Ο Colonel Sanders, το πρόσωπο των KFC

Κατά τη γνώμη μας, δεν υπάρχει κάποιος που θα δει τη συγκεκριμένη εικόνα και δεν θα αναγνωρίσει ότι το πρόσωπο αυτό αντιπροσωπεύει τα KFC.

Αρκετοί όμως δεν γνωρίζουν ότι το λογότυπο είναι βασισμένη σε πραγματικό πρόσωπο: Τον δημιουργό της εταιρείας –και της μοναδικής συνταγής τηγανιτών κοτόπουλων– του Colonel Sanders.

5
Το κοριτσάκι από τη διαφήμιση της Pepsi

Στο τέλος της δεκατίας του ’90 και αρχή του 2000, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με μπούκλες έγινε η πρωταγωνίστρια των διαφημίσεων του γνωστού αναψυκτικού Pepsi.

Το όνομα της είναι Hallie Eisenberg και πλέον είναι 24 χρονών, full-time ηθοποιός, και πρωταγωνίστρια γνωστών ταινιών της Αμερικής. Δουλεύει επίσης και στο Broadway!

6
Ο άντρας στις διαφημίσεις των τσιγάρων Marlboro

Ok μπορεί να αναφερθήκαμε αρχικά σε παιδιά και σε αλλαγές με τα χρόνια, αλλά ο Darrell Winfield ήταν εξίσου νέος όταν έλαβε μέρος σε μια από τις πιο γνωστές διαφημίσεις τσιγάρων!

Το 1968 εμφανίστηκε σε αφίσες της γνωστής εταιρείας για πρώτη φορά. Έμεινε πιστός στα Marlboro, συνεχίζοντας το κάπνισμα μέχρι το… τέλος της ζωής του. Τραγική ειρωνία, αλλά πέθανε το 2015 από καρκίνο στους πνεύμονες.

Εσύ ποιος/α πιστεύεις ότι άλλαξε περισσότερο με τα χρόνια; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending