fbpx

Δες πώς να συνδυάσεις με 3 διαφορετικούς τρόπους την backpack σου!

Η backpack είναι πολύ απαραίτητη για την κάθε γυναίκα, μιας και είναι πολύ βολική και χωράει τα πάντα! Ποιος είπε όμως ότι δεν είναι το ίδιο απαραίτητη και για εμάς τους άντρες;

Είναι το ίδιο βολική και για εμάς, αφού μπορούμε να κουβαλάμε μαζί μας ό,τι χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως τα κλειδιά μας, το πορτοφόλι, το tablet μας, ακόμη και το laptop μας! Ναι, ναι σίγουρα μιλάμε για πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα βρεις σε μια γυναικεία backpack (????)!

Μπορεί να είναι βολική και να ολοκληρώνει το outfit σου, αλλά από την άλλη αν δε την φορέσεις σωστά να ξέρεις ότι μπορεί να σου το “χαλάσει”!

Δες εδώ πώς συνδυάσαμε 3 διαφορετικά backpacks:

1
Chrisis

Εγώ επέλεξα μια backpack σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα, το κόκκινο, το οποίο θυμίζει περισσότερο άνοιξη- καλοκαίρι! Δεν είναι και πολύ safe επιλογή το κόκκινο χρώμα για εσένα που επιλέγεις πιο μονόχρωμα outfits, αλλά μην το φοβηθείς!

2
Costas

Εγώ επέλεξα ένα backpack σε military pattern το οποίο είναι μοιάζει πολύ με σακίδιο του στρατού! Αν και δεν είμαι στρατιώτης μου αρέσει πάρα πολύ το military στοιχείο! Λόγω του ότι η στρατιωτική backpack είναι είναι έντονο στοιχείο από μόνη της σε ένα outfit, καλύτερα να τη συνδυάσεις με πιο μονόχρωμο outfit!

3
Constantinos

Η μαύρη backpack δεν έχει περιορισμούς, μπορεί να δημιουργήσεις πολλά outfits! Προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και με βολεύει αφού είναι ένα safe χρώμα και μπορώ να το συνδυάσω με τα πάντα!

 

Εσύ πώς θα συνδύαζες την backpack σου;

 


Διάβασε επίσης: Colorful outfits για μια πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή διάθεση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending