fbpx

Τι γίνεται όταν ψαρώνεις κριτικούς τέχνης με ονόματα ποδοσφαιριστών;

Πας, ας πούμε, σε μια έκθεση τέχνης. Καθώς χαζεύεις τους πίνακες εμφανίζεται μπροστά σου ένας δημοσιογράφος που σε ρωτά εκείνες τις κουλτουριάρικες ερωτήσεις που κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν μπορεί να απαντήσει. Πόσο μάλλον όταν αντί για ονόματα πραγματικών ανθρώπων της τέχνης χρησιμοποιεί ονόματα ποδοσφαιριστών.

Εσύ σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις; Προφανώς δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι απαντώντας “Δεν ξέρω”. Άλλωστε, τι φιλότεχνος θα είσαι μετά;

Έτσι απαντάς στον δημοσιογράφο συμφωνόντας απλά ή παίρνοντας το ένα βήμα παρακάτω και πετώντας την εξυπνάδα σου!

Το παραπάνω σενάριο έκαναν πραγματικότητα στην Ελλάδα. Η γνωστή εκπομπή “Ότι να’ ναι“, υπεύθυνη για μερικά από τα αστειότερα βίντεο που κυκλοφορούν στο Youtube πήγε σε μια έκθεση τέχνης και ρώτησε τους παρευρισκόμενους τι πιστεύουν για μια ατάκα του Ηλία Ατματζίδη, πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αθηνών και του ΠΑΟΚ, αλλά και αν θα πάνε στην έκθεση του τεράστιου Patrick Ogunsoto με τίτλο “Πώς γένεν αυτό;”!

Οι απαντήσεις τους ήταν πραγματικά απολαυστικές!

Ειδικά, όταν ο θεότρελος δημοσιογράφος ρωτά ένα υπεύθυνο δημοπρασίας πόσα πιστεύει πώς θα αγοραστεί “Η Ελιά” του αγαπημένου διαιτητή Pierluigi Colina και αυτός απαντά με κάθε φυσικότητα πως αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί γιατί δεν υπάρχει σταθερή τιμή απλά ξεκαρδίζεσαι στα γέλια!

Εσύ τι θα απαντούσες στη θέση τους; 

 

Δες επίσης: Karim και Alexis Sanchez διαγωνίστηκαν για το καλύτερο “θέατρο”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending