fbpx

5 από τα πιο μεγάλα “θέατρα” στο ποδόσφαιρο!

Καλώς ή κακώς το “θέατρο” είναι μέρος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Είτε μικρό είτε μεγάλο σε κάποια φάση όλο και κάποιος ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τον διαιτητή.

Κάποια από αυτά είναι πολύ μεγάλα, όχι μόνο για τον τρόπο που έγιναν αλλά και για το τι συνέπειες είχαν.

1
Kyle Lafferty – Charlie Mulgrew

Η Rangers αντιμετωπίζει την Aberdeen και έτσι ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής της πρώτης αποφασίζει να κάνει τα πράγματα για την ομάδα του πιο εύκολα. Μετά από ένα παρολίγο επικίνδυνο μαρκάρισμα του αντιπάλου του ο Charlie Mulgrew ζητάει τα ρέστα από τον Lafferty. Έρχεται κοντά στο πρόσωπο του για να του τα ψάλλει, ο ίδιος σωριάζεται στο χόρτο και ο Mulgrew δέχεται την κόκκινη κάρτα.

Βέβαια, αυτό που έκανε ο Lafferty ήταν τόσο προκλητικό που όταν είδαν μετά το βίντεο στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου έβαλαν 2 αγωνιστικές πρόστιμο στον Lafferty και πολλοί μέχρι σήμερα αποκαλούν τη φάση αυτή ως μια από τις πιο ντροπιαστικές της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

2
Alex Schalk

Φέτος η Celtic μετρά μέχρι στιγμής μόλις 4 ισοπαλίες (10/5/2017) ενώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι νίκες. Βέβαια αυτά θα ήταν περισσότερα αν δεν ήταν στην μέση ο Alex Schalk. Η Celtic προηγείτο της Ross County με σκορ 1 – 2, και ήταν πολύ κοντά σε άλλη μια νίκη.

Στο 86′ ο Schalk δέχεται παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και με μια εκπληκτική διπλή πιρουέττα καταλήγει στο έδαφος. Ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι, ο αγώνας λήγει ισόπαλος και ο Schalk δέχεται 2 αγωνιστικές πρόστιμο για την ενέργεια του αυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=F3fn2EriCbA

3
David Luiz

Η Manchester United υποδέχεται την Chelsea. Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ο David Luiz υπερασπίζεται τη μπάλα η οποία θα περάσει έξω και έτσι θα κερδίσει χρόνο στην ομάδα του. Ο Rafael θα διεκδικήσει επίμονα τη μπάλα βάζοντας και το πόδι σε κάποια φάση. Δεν ακουμπάει τον Luiz, ο ίδιος όμως ξεγελάει την επόπτη και μετά από 5 – 6 δευτερόλεπτα που “υπέφερε”, η κάμερα τον πιάνει να γελάει που κατάφερε να κερδίσει τέτοιο φάουλ.

Μέχρι και σήμερα αυτό το περιστατικό έχει αμαυρώσει την πολύ καλή πορεία του David Luiz, όχι τόσο για τη βουτιά αλλά περισσότερο για το ειρωνικό του γέλιο.

4
Pepe

Βρισκόμαστε στο 2016 και τον τελικό του Champions League. Η Real Madrid είναι αντιμέτωπη με την Atletico Madrid και ο “γλυκούλης” Pepe δίνει ρεσιτάλ. Όχι σε μια αλλά σε δύο φάσεις ο Pepe, δείχνει σε κάποιους παραγωγούς του Hollywood πώς να κάνουν σωστά τις ταινίες τους.

Μάλιστα η μία φάση έχει διπλό επίτευγμα αφού ενώ εκσφενδονίστηκε από τον ώμο του Filipe Luiz μετά δέχτηκε και ένα χαστούκι από το βιονικό του χέρι!

5
Brian Carrasco

Τελευταίος στην σχετική λίστα ο Carrasco. Βέβαια ίσως να του άξιζε και να είναι πρώτος αφού έκανε κάτι υπέροχο αυτός ο τυπάρας. Πήρε το χέρι του αντιπάλου του και βάρεσε τον εαυτό του!

Δεν θα πούμε πολλά για αυτό αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πάντως για εφευρηματικότητα ο τύπος πρέπει να πάρει ένα Όσκαρ! Πάντως το φάουλ του το πήρε!

Εσύ ποιο θεωρείς το μεγαλύτερο θέατρο;

Δες επίσης: Οι πιο αντιαθλητικές ενέργειες που έγιναν ποτέ στο ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending