fbpx

Το πιο challenging event στο The Mall of Cyprus στις 20 του Μάη!

Η καθημερινότητα της κάθε γυναίκας είναι δύσκολη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν δε νιώθει καλά με τον εαυτό της! Είμαι σίγουρη ότι βλέπεις τον εαυτό σου 4-5 φορές στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια της μέρας. Και είμαι ακόμα πιο σίγουρη ότι αν δεν νιώθεις όμορφη, χάνεις τον ενθουσιασμό σου για οτιδήποτε!

Δες εδώ πώς θα καταφέρεις να νιώθεις πάντα όμορφη: 

Φρόντισε να χρησιμοποιείς το σωστό προϊόν, αυτό που προσφέρει κάλυψη, σταθερότητα και φυσικά δεν κάνει κακό στο δέρμα σου. Αυτό που δοκίμασα και με κέρδισε είναι το Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 από την Estée Lauder! Παραμένει τόσο σταθερό που ειλικρινά την πρώτη μέρα που το δοκίμασα δεν πίστευα ότι όντως αντέχει 24 ώρες!

Μπορείς κι εσύ να το δοκιμάσεις και να πάρεις δωρεάν δείγμα 10 ημερών στην απόχρωσή σου, δηλώνοντας συμμετοχή στο Double Wear Event της Estée Lauder, που θα γίνει στο Debenhams The Mall of Cyprus, το Σάββατο 20 Μαΐου στις 11:00.

Ακολούθως, μπορείς να λάβεις μέρος στο spinning session, γι’ αυτό σου λέω είναι challenging, γιατί εκεί θα διαπιστώσεις από μόνη σου πόσο σταθερό και αναλλοίωτο θα παραμείνει το μακιγιάζ σου ακόμα και μετά τη γυμναστική! Νομίζω είναι ένα πολύ υποσχόμενο event που θα σε πείσει!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες! 

Θα τα πούμε εκεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending