fbpx

Το πιο δραματικό φινάλε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! (video)

Leicester και Watford είναι αντιμέτωπες στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Όποια ομάδα κερδίσει θα συνεχίσει να ελπίζει την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στα σαλόνια της Premier League.

Η πρώτη κρατάει το πλεονέκτημα αφού έχει κερδίσει 1 – 0 στον πρώτο αγώνα εντός έδρας. Το παιχνίδι έχει φτάσει το 90+5′ ενώ έχουν κρατηθεί 4 λεπτά καθυστερήσεων. Λόγω πολλών καθυστερήσεων ο χρόνος ανανεώνεται και η Leicester είναι δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση.

Μετά από ωραία σόλο ενέργεια, ο Anthony Knockaert μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και χωρίς να δεχθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα πέφτει στο έδαφος. Προς έκπληξη όλων κερδίζει πέναλτι. Πλέον όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει και ο Knockaert αναλαμβάνει να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι μιας και το κέρδισε.

Στη Watford δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο εύκολα δόθηκε το πέναλτι ενώ όλο το γήπεδο είναι όρθιο. Ο Knockaert εκτελεί, ο Almunia αποκρούει, πιάνει και το ριμπάουντ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή και η άμυνα της Watford διώχνει τη μπάλα κακήν κακώς.

Πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν στην άμυνα για την απόκρουση, η μπάλα είναι στο κέντρο του γηπέδου και πάει με φόρα στην αντίπαλη περιοχή. Μετά από σέντρα όλοι περιμένουν κάποιον να πάρει το κεφάλι και να σημειώσει το γκολ αλλά η κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι.

Εκεί έρχεται με φόρα ο Troy Deeney, ο οποίος είχε βγει από τη φυλακή λόγω καυγά πριν λίγους μήνες. Κεραυνοβολεί τη μπάλα, σημειώνει το 3 – 1 και στέλνει την Watford στον τελικό με την Crystal Palace για την άνοδο στην Premier League και τον εαυτό του, μισόγυμνο πλέον, για αποθέωση στην κερκίδα.

Αλήθεια, εσείς ζήσατε πιο δραματική ανατροπή;

Δες επίσης: Σαν σήμερα ο “ιστορικότερος” τελικός Champions League! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending