fbpx

Fidget Spinner: Μάθε όσα δεν ήξερες για το νέο gadget που ήρθε και τρελαίνει κόσμο!

Ξεκίνησε σαν ένας τρόπος αθώας ψυχαγωγίας και μετατράπηκε σε εμμονή. Υποτίθεται ότι θα ήταν ένας τρόπος να εκτονώσουν τη νευρικότητα τους μικροί και μεγάλοι… Κατέληξε να απαγορευτεί σε αρκετά σχολεία σε Αμερική και ΗΠΑ.

Μιλάμε για το fidget spinner, το νέο παιχνίδι που ήρθε και έχει κατακτήσει τον κόσμο!

Έκανε την εμφάνιση του από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 αλλά μόλις πέρσι (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) έγινε πραγματική μανία αφού υπάρχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας που παίζουν μαζί του.

Τα μικρά παιδιά βρίσκουν σε αυτό ένα εθιστικό παιχνίδι που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από πάνω του, ενώ οι ενήλικες το βλέπουν σαν ένα μέσο να ξεπεράσουν το άγχος τους.

1
Ποιος ήταν ο αρχικός σκοπός του;

Στην αρχή θεωρήθηκε σαν ένας καλός τρόπος να βοηθήσει τα παιδιά με σύνδρομο υπερκινητικότητας να βελτιώσουν την συγκέντρωση τους την ώρα του μαθήματος.

Πλέον όμως υπάρχουν τάξεις σε σχολεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που κάθε παιδί έχει και ένα fidget spinner με το οποίο παίζει.

Όπως καταλαβαίνεις, το πιο πάνω γεγονός τρέλανε τους δασκάλους που βλέπουν τους μαθητές τους να παίζουν αντί να συγκεντρώνονται στο μάθημα.

2
Είδος και τιμή των fidget spinners

Για να συμπληρωθεί η “τρέλα” γύρω από τα fidgets, υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και είδη, κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο ή ακόμα και ξύλο. Όσον αφορά την τιμή τους μπορείς να τα βρεις σε διαφορές (λογικές) τιμές.

Το δεδομένο ένα είναι: Μόλις κολλήσει στο χέρι σου (αν δεν κόλλησε ήδη), δεν θα το αποχωρίζεσαι λεπτό!

 

Δες επίσης: Portable printing – η νέα cool τάση για να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending